'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ 500 ΚΕΠ ...

Με λουκέτο, κινδυνεύουν πλέον τα ΚΕΠ της χώρας καθώς οι εντολές της τρόικας προς το υπουργείο Οικονομικών για περικοπές των λειτουργικών εξόδων οδηγούν μαθηματικά στον περιορισμό του αριθμού τους.
 
Στόχος είναι, με εξαίρεση τα μεγάλα αστικά κέντρα, να...
υπάρχει μόνο ένα ΚΕΠ σε κάθε δήμο του «Καλλικράτη». Οσο για το προσωπικό τους, που ανέρχεται σε περίπου 3.000 άτομα, εκ των οποίων οι 2.389 είναι μόνιμοι και οι υπόλοιποι συμβασιούχοι, προβλέπεται ότι θα συρρικνωθεί δραματικά.


Άνεργοι θα βρεθούν από 1-1-2011 πάνω από 500 συμβασιούχοι, οι περισσότεροι με εμπειρία άνω των τεσσάρων ετών. Ηδη το υπουργείο Εσωτερικών τούς έχει διαμηνύσει ότι δεν θ’ ανανεώσει τις συμβάσεις τους, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι της συγκεκριμένης κατηγορίας να προετοιμάζονται για την κατάθεση μαζικών προσφυγών στη Δικαιοσύνη.


Συνέπεια όλων των παραπάνω θα είναι ο θεσμός να οδηγηθεί σε μαρασμό, παρότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών, που σε ποσοστό που ξεπερνά το 90%, θεωρούν τα ΚΕΠ ως πιο αποτελεσματική δημόσια υπηρεσία και αποτελεί την αιχμή του δόρατος για τη μείωση της γραφειοκρατίας.


Σύμφωνα με μελέτες καθημερινά εξυπηρετούνται απ’αυτά πάνω από 60.000 πολίτες, ήτοι 300.000 εβδομαδιαίως και πάνω από 7.000.000 ετησίως.


newpost
http://fonaklas.blogspot.com/2010/11/500_27.html

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
    Μετά το σκάνδαλο με τις παράνομες – πλαστογραφημένες συνταγογραφήσεις σε βιβλιάρια υγείας: νεκρών, αρτιμελών και υγιέστατων «ασθενών», με τις προμήθειες νοσοκομειακού υλικού και μηχανημάτων στον Νομό Ηρακλείου από το «αμαρτωλό τρίγωνο» ΠΕΠΑΓΝΗ – ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΙΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, η ομάδα του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη μπαίνει στην Εντατική!!!
    Άρον –Άρον ορκίζουν με αεροβάπτισμα το Αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο το Δεκέμβρη του 2010.
    Ο τρίτος στην σειρά εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος Ζαμπετάκης Φανούριος (Φάνης) Ιατρός Καρδιολόγος, είναι η πέτρα του σκανδάλου των παράνομων - πλαστογραφημένων συνταγών που οι εφημερίδες φοβούνται να τον ονοματίσουν επειδή ανήκει στην ομάδα των «Ζωνιανών» -Παρασύρη Γεωργίου και Μαυρογιάννη Γεωργίου- οργανωτές του ψηφοδελτίου του Σταύρου Αρναουτάκη.
    Προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν να ορκίσουν τον Φάνη ως περιφερειακό σύμβουλο πριν ολοκληρωθεί το πόρισμα του εισαγγελέα ώστε να έχει την ασπίδα προστασίας του Σ. Αρναουτάκη, δηλαδή των παραπάνω Ζωνιανών.
    Ο Ζαμπετάκης Φάνης είναι και καρδιακός φίλος του «Δασκάλου του» Παρασύρη Γιώργη φαρμακοποιού, Δημοτικού συμβούλου, και προέδρου της ΔΕΠΤΑΗ γνωστός για το σκάνδαλο των πλαστών συνταγογραφήσεων ύψους 500.000.000 δραχμών της δεκαετίας του 1990-2000.
    Με την ατιμωρησία που εξασφάλισε τότε ο Παρασύρης το τροπάριο συνεχίστηκε από το ίδιο κύκλωμα, και κατά την δεκαετία 2000-2010 και αποκαλύφθηκε σήμερα ως «νέο» σκάνδαλο.
    Τελικά ο λαός γνωρίζει περισσότερα απ’ ότι αυτοί νομίζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή