'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Σε πορνό με την Τζούλια ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης?

Παραλίγο συμπρωταγωνιστής της Τζούλιας θα γινόταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και άφησε την μεγάλη ευκαιρία να ολοκληρώσει την καριέρα του, να του φύγει μέσα από τα χέρια!

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη πως του έκαναν πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε πορνοταινία, αλλά…

αρνήθηκε.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως η Ελένη αντέδρασε με απορία ως προς το ακριβές είδος της ταινίας. Κανονική πορνό ή ερωτική ταινία; Δεν ξέω δηλαδή εάν το λέμε… τσόντα λέγεται;


Κανονική ταινία, ακατάλληλη δι’ ανηλίκους, απάντησε ο Αλέξανδρος, για να αντιδράσει πάλι η Ελένη, λέγοντας ότι μπορεί και να ήταν φάρσα. «Δεν βλέπεις στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου τι φάρσες κάνουν στον κόσμο;» Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δήλωσε πως το όλο στήσιμο της πρότασης έδειχνε απόλυτα αληθινό, εκτός και εάν οι ιθύνοντες ήταν πολύ καλοί φαρσέρ. «Αυτό πάντως που κατάλαβα ήταν ότι το όλο θέμα ήταν περισσότερο για να πάω στο ραντεβού και να γίνει θέμα ότι πήγα. Όχι τόσο να παίξω στην εν λόγω ταινία τελικά».


Και αφού μας είπε όλα αυτά, μετά, παραδέχθηκε πως… είναι ψώνιο! Το γνώθι σ’ αυτόν βέβαια δεν είναι κακό, απλά το να το παραδέχεσαι σε μία πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ενώπιον χιλιάδων τηλεθεατών, είναι θέμα… Δεν είναι και πολύ ωραίο δηλαδή. Θα μας πείτε, τουλάχιστον αυτός το παραδέχεται και δημόσια. Άλλοι είναι το πρόβλημα που και ψώνια είναι και το αρνούνται κιόλας. Εμ αγάπη μου με αυτά που λες, το σηκώνει και ο οργανισμός σου να σε πάρουν για... περίεργες προτάσεις...


Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην Ελένη επίσης, ότι εκτός από το πορνό, του έχει γίνει πρόταση για να συμμετάσχει και στο Dancing with the stars, αλλά και στο Just the two of us. Και τις δύο τις απέρριψε: «Όλοι είμαστε ψώνια, αλοίμονο. Αλλά από εκεί και κι ύστερα είμαστε και επαγγελματίες. Εγώ δηλαδή θεωρώ τον εαυτό μου πρώτα και κύρια επαγγελματία. Σαφώς είμαι ψώνιο με την δουλειά μου, σαφώς θέλω να αρέσω. Από την στιγμή που αποφασίζω να εκτεθώ στις κάμερες, στη σκηνή και παντού, δεν το συζητώ. Όμως, το να κριθώ χορεύοντας ή τραγουδώντας, δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Να με κρίνει κανείς στην δουλειά μου επί σκηνής, μάλιστα, να το κάνει και πολύ ευχαρίστως μάλιστα».


e-gossiproom
http://skandalistes.blogspot.com/2010/11/blog-post_5390.html#ixzz15ej1FnOm
http://dinatos.blogspot.com/2010/11/blog-post_9359.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου