'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΤΡΑ: Με δόλωμα δεκάευρα... "ψαρεύει" στο Πανεπιστήμιο!!!

Σ
άτυρος κυκλοφορεί στο Πανεπιστήμιο και... ανενόχλητος λόγω του ασύλου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα σε ανυποψίαστες γυναίκες! Και μάλιστα με δόλωμα... κάποια χαρτονομίσματα! 

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος", τελευταίο από τα θύματά του, μία γυναίκα - εργαζόμενη στο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα, η οποία περπατώντας στο δρόμο για τη δουλειά της διαπίστωσε πως υπήρχαν κάτω κάποια χαρτονομίσματα. Όπως ήταν φυσικό, έσκυψε να τα πάρει και τότε ο ανώμαλος έδρασε: «Κοπέλα μου, δικά μου είναι, αν τα θέλεις, έλα πρώτα κοντά μου», της φώναξε! 

Η γυναίκα έστριψε το κεφάλι της για να δει ποιος της μίλησε και είδε τον ανώμαλο πίσω από ένα θάμνο να έχει κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχό του και να της δείχνει τα γεννητικά του όργανα! 

Έντρομη άρχισε να τρέχει ουρλιάζοντας και πήγε κατ' ευθείαν στην υπηρεσία της για να το καταγγείλει. Αμέσως μετά ζήτησε ακρόαση και από τον Πρύτανη και τον ενημέρωσε σχετικά. Έμεινε δε άναυδη ακούγοντας από τον κ. Γιώργο Παναγιωτάκη να της λέει πως πρόκειται για το τρίτο περιστατικό που έχει συμβεί στο χώρο του Πανεπιστημίου -πιθανόν με τον ίδιο δράστη. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο ανώμαλος νεαρός άνδρας δεν κυνήγησε το θύμα του. Προφανώς... μάζεψε τα χαρτονομίσματα του, ντύθηκε και εξαφανίσθηκε, φοβούμενος πως θα καταφθάσουν στο σημείο φίλοι της εργαζόμενης γυναίκας. 

Καραδοκεί σε μη πολυσύχναστα σημεία
Ο ανώμαλος άνδρας «καραδοκεί» σε σημεία που δεν περνούν μαζικά οι φοιτητές (στάσεις λεωφορείων κλπ) και περιμένει το υποψήφιο θύμα του. Γνωρίζει καλά το νόμο, ξέρει πως δεν υπάρχει αστυνομία και ούτε μπορεί να επέμβουν αστυνομικές δυνάμεις για να τον συλλάβουν... και δρα ανενόχλητος! Μέχρι βέβαια να πέσει στα χέρια κάποιου φύλακα ή κάποιων φίλων των θυμάτων του. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιεί πάντα το «κόλπο» με τα χαρτονομίσματα! Γνωρίζει εκ των προτέρων ότι κάθε γυναίκα που βάζει στο στόχο του θα σκύψει για να τα πάρει και έτσι εκείνος θα βρει την ευκαιρία να ικανοποιήσει τις ανώμαλες σεξουαλικές ορέξεις του. 


Ο Πρύτανης πάντως έχει αποφασίσει να δράσει. Έχει ενημερώσει και τους συνεργάτες του και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις. 


http://dete.gr/news.php?article_id=13346

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου