'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Φαρμακοποιός διακινούσε χιλιάδες χάπια για τοξικομανείς!!

Στην εξάρθρωση ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα που δρούσε στο κέντρο της Αθήνας, πουλούσε υπνωτικά και ναρκωτικά χάπια σε εξαρτημένα άτομα και εκμεταλλευόταν τις καταστροφικές τους συνήθειες, προχώρησε την Πέμπτη τα ξημερώματα η αστυνομία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, εγκέφαλος φέρεται 50χρονος φαρμακοποιός που είχε κάνει το φαρμακείο του επί της οδού Κυψέλης, αποθήκη διακίνησης τεραστίων ποσοτήτων ναρκωτικών χαπιών.


Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών(Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ Κολωνού), παρακολουθούσαν τον φαρμακοποιό επί τρείς μήνες. Τελικά τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω επί της οδού Πιπίνου και Πατησίων να έχει μέσα στο αυτοκίνητο του, μάρκας BMW, 1000 υπνοστεντόν χωρίς τιμολόγια και συνταγές και 12.000 χάπια «μπουμπλέ» (χάπια VULBEGAL), τα οποία λειτουργούν ως υποκατάστατα των ναρκωτικών.


Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και δύο ακόμα ημεδαπούς που εκείνη την ώρα βρίσκονταν μαζί του αλλά και δύο Σύριους που διαμένουν σε σπίτια του υποβαθμισμένου κέντρου.


Το κόλπο της μαύρης πώλησης και αγοράς ναρκωτικών χαπιών ήταν καλά στημένο από τον φαρμακοποιό. Ο ίδιος προμηθευόταν τα χάπια από μεγαλέμπορους χωρίς τιμολόγια(γεγονός που δημιουργεί εφαλτήριο για νέα αστυνομική έρευνα) και τα προωθούσε στους Σύριους. Αυτοί τα αγόραζαν και τα έκρυβαν σε διαμορφωμένες αποθήκες μέσα σε γνωστό ξενοδοχείο στην Πλατεία Βάθη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα χάπι το πούλαγε ο φαρμακοποιός στους αλλοδαπούς 2 ευρώ και οι Σύριοι με τη σειρά τους 3 στους τοξικομανείς. Ως γνωστόν, για να αγοράσει κάποιος με συνταγή τα συγκεκριμένα χάπια από τα φαρμακεία, για ποσότητα 10 χαπιών πρέπει να πληρώσει νόμιμα περίπου ενάμιση ευρώ.


Η αστυνομική επιχείρηση που είναι από τις πιο οργανωμένες στην εξάρθρωση ανάλογων εγκληματικών κυκλωμάτων στο κέντρο της πόλης εποπτεύθηκε από εισαγγελικό λειτουργό, ενώ οι αστυνομικοί καθ’ όλη την διάρκεια της επιχείρησης, προσποιούνταν εξαθλιωμένους ναρκομανείς που ζητούσαν το χάπι της ανακούφισης. 


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου