'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Σε λίγο ούτε να τους κοιτάζουμε δεν θα μπορούμε ...

Νέες εικόνες αίσχους αντίστοιχες με αυτές που είχε γνωρίσει πριν από 18 μήνες βίωσε σήμερα το κέντρο της Αθήνας διότι προσεβλήθη από τις νόμιμες πράξεις της δημοτικής Αστυνομίας ένας μουσουλμάνος μετανάστης που πωλούσε παράνομα προϊόντα.
 
Πιο συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι οδό Μενάνδρου δημοτικοί αστυνομικοί σε έλεγχο που έκαναν σε ιρακινό κουρδικής μικροπωλητή του κατέσχεσαν πάπυρους οι οποίοι όπως υποστηρίζει περιείχαν στίχους από το κοράνι (γραμμένοι στα αραβικά). Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον ιρακινό στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως για να δώσει κατάθεση για το περιστατικό.

Στη συνέχεια ο ιρακινός αφέθηκε ελεύθερος. Αποτέλεσμα αυτής της «προσβολής» ήταν η εξαγρίωση των υπολοίπων εκατοντάδων μουσουλμάνων μεταναστών που βρίσκονταν στην περιοχή οι οποίοι στο άκουσμα ότι η δημοτική αστυνομία προσέβαλε το «θρησκευτικό σύμβολο τους». 

Συνολικά 300 μουσουλμάνοι μετανάστες έκαναν πορεία προς την Ομόνοια και  στις 15.00 συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο Αθηναίων και διαμαρτύρονταν. 

Οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ η οποία τους απώθησε, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητο ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού και σε διερχόμενο λεωφορείο.
Επίσης επιτέθηκαν και σε τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία και προκάλεσαν φθορές στην μοτοσικλέτα του. 

Τελικά οι αστυνομικοί των ΜΑΤ απομακρύνθηκαν από το σημείο. Εκεί η Αστυνομία με τα ΜΑΤ αναγκάστηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων διότι οι συγκεντρωμένοι επιθυμούσαν την είσοδο στο Δημαρχείο.
Πάντως αξίζει να επισημανθεί το γεγονός ότι μέσα λίγη ώρα οι μουσουλμάνοι μικροπωλητές της περιοχής οργανώθηκαν με πανό και κατέβηκαν σε πορεία με κατεύθυνση το Δημαρχείο. 

Ενώ άξιο λόγου είναι η ευαισθησία των ανθρώπων αυτών για τα θρησκευτικά ζητήματα και ο βίαιος τρόπος που αντιδρούν όχι σε κάποιοι γεγονός, αλλά στην υποψία ή στην λανθασμένη πληροφορία ότι κάποιος κάποια τους έθιξε την θρησκεία τους. 

Ας ελπίζουμε ότι δεν θα ξαναδούμε περιστατικά σαν και αυτά ξανά γιατί ακόμα και σήμερα η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη και όχι στην Ασία ή την Βόρεια Αφρική. 

Ας ελπίσουμε επίσης ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες και λαθρομετανάστες που ζουν στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα να μην θεωρήσουν τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών ώς ιερό τόπο του Ισλάμ επειδή προσευχήθηκαν μαζικά.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου