'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Γλίτωσε το σπίτι του ο Ανδρέας Μικρούτσικος!!!

Πρόωρο δώρο Χριστουγέννων έλαβε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο πλειστηριασμός του σπιτιού του στην Κηφισιά πήρε προσωρινή αναβολή, αν και κανονικά είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη.  

Ο παρουσιαστής κατάφερε να κερδίσει την αίτηση ανακοπής που είχε καταθέσει στις αρχές του μήνα ο δικηγόρος του, με αποτέλεσμα οι δικαστές να αποφασίσουν την αναστολή του πλειστηριασμού. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με αυτήν την απόφαση ο Ανδρέας Μικρούτσικος καταφέρνει να διατηρήσει το σπίτι του μέχρι και το 2014, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δίκη.

Ο Ανδρέας έχει μπροστά του πλέον τρία χρόνια για να συγκεντρώσει το ποσό του 1.124.548 ευρώ ή έστω μέρος του συνολικού ποσού, προκειμένου στην συζήτηση που θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου του 2014 να μπορέσει να γλιτώσει τα χειρότερα. Για αυτό ο Μικρούτσικος έχει μεν κάθε λόγο να χαμογελά και να κοιμάται ήσυχος αυτές τις μέρες χωρίς να κινδυνεύει να βρεθεί στον... δρόμο, ωστόσο πρέπει αμέσως να αρχίσει ευρουδάκι ευρουδάκι να μαζεύει αυτό το ποσό, ώστε όταν έρθει η ώρα, να μην βρεθεί προ νέων αρνητικών εκπλήξεων.

Στο πλευρό του ο Ανδρέας έχει τον μονάκριβο γιο του Στέργιο, που στέκεται κοντά σε όλες τις δύσκολες στιγμές που έζησε ο πατέρας του. Η αγωνία τους είχε φτάσει στο «κόκκινο», καθώς χρειάστηκε να φτάσουμε μία μέρα πριν από τον πλειστηριασμό για να κάνει δεκτή το δικαστήριο την αίτησή του για ανακοπή της διαδικασίας. Μάλιστα, στην απόφαση αυτή, το Πρωτοδικείο έλαβε υπόψη του και την τρέχουσα οικονομική κατάσταση του παρουσιαστή.

Μέχρι πάντως να πάρει αυτήν την σημαντική ανάσα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε την ευκαιρία να μετρήσει φίλους. Και κατάλαβε, όπως αποκάλυψε η πρώην σύζυγός του Σοφία Βόσσου στο Star, ότι στην δύσκολη στιγμή, οι περισσότεροι τον ξέχασαν...

star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου