'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

«Καθάρισε» με τσεκούρι μάνα και γιο...!!!!

Τραγικό θάνατο βρήκαν μάνα και γιος μέσα στο σπίτι τους από παρανοϊκό δολοφόνο ο οποίος τους κατακρεούργησε με τσεκούρι και τραυμάτισε πολύ σοβαρά και τα δύο κορίτσια της οικογένειας. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Banbury της Μεγάλης Βρετανίας. Ενας 43χρονος άνδρας συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα με την κατηγορία του διπλού φονικού.

Οι αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα όταν αντίκρισαν τα δύο πτώματα κατακρεουργημένα και τις δύο κοπέλες ηλικίας 13 και 20 ετών μέσα σε λίμνη αίματος. Σοκαρισμένος ένας γείτονας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένα τόσο φρικιαστικό έγκλημα συνέβη στην ήρεμη γειτονιά του.


«Γνωρίζω το σπίτι αλλά δεν ξέρω ποιοι έμεναν μέσα. Δεν μπορούμε να πλησιάσουμε γιατί η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή. Η γειτονιά μας είναι πολύ ήρεμη και ποτέ δεν είχε συμβεί κάτι ανησυχητικό», είπε κάτοικος της περιοχής που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.


Ενας άλλος γείτονας είπε πως στο συγκεκριμένο σπίτι έμενε η μητέρα με το γιο και τις δύο κόρες της. «Μετακόμισαν πρόσφατα. Μάλιστα το σπίτι επισκέπτονταν συχνά και ένας άνδρας αλλά δεν γνωρίζω αν έμενε εκεί μαζί τους».


Ο ντεντέκτιβ που έχει αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης πιστεύει πως θύτης και θύματα γνωριζόντουσαν και κάνει λόγο για πρωτοφανές φονικό. Μάλιστα ένας από τους 40 αξιωματικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση δήλωσε πως μάλλον ο δολοφόνος ήταν πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας.






http://www.protothema.gr/world/article/?aid=95332

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου