'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Κάνουν γαργάρα τις βόμβες..!!!!




Και άλλος ... ετοιμοπαράδοτος βομβιστής στο Τμήμα Εκβιαστών της ΓΑΔΑ από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νίκαιας.


Η σύλληψή του έγινε χθές στις 5 τα ξημερώματα στην οδό Χρισοστόμου Σμύρνης. Στο Τογιότα Τσέλιγκα ο 39χρονος Ε.Θ μετέφερε τη βόμβα και όδευε προς τοποθέτηση... 

Το εκρηκτικό μείγμα αποτελούνταν από δυο κιλά αμμωνιοδυναμίτιδας. Για την απενεργοποίησή της κλήθηκαν πυροτεχνουργοί και έπραξαν όπως πάντα στο ακέραιο το καθήκον τους. 

Το ζητούμενο είναι τι γίνεται με το περιβόητο Τμήμα Εκβιαστών που έχει εξελιχθεί σε "κάρο" για να μη πούμε τίποτε χειρότερο, της Ασφάλειας Αττικής. Σ' αυτό το Τμήμα η πολιτεία έχει αναθέσει την αρμοδιότητα για την πάταξη των "εκβιασμών". 

Σ' αυτό το Τμήμα οι επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων, έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για να μην πληρώνουν "προστασία" και να μη τρώνε βόμβες. Η ΝΕΡΑΪΔΑ ["Θέα"] του Στηβ Κακέτση ήταν το αποκορύφωμα. 

Ο Αλβανός βομβιστής πιάστηκε απ' αυτοφώρο, αλλά ύστερα από μια ...κολοβή δικογραφία, αφέθηκε ελεύθερος. Αλήθεια τι απέγινε και εκείνη η έκρηξη που προηγήθηκε στο "ΠΟΛΙΣ" της Πέτρου Ράλλη; Καίει μαζούτ το Τμήμα ή κάποιο λάκκο έχει η φάβα; Τις καταπίνουν τις βόμβες; Εξού και το λάθος=πάχος..; 

http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου