'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Κυκλοφοριακό κομφούζιο, απεργίες και ταλαιπωρία!!!

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί από τα ξημερώματα της Τρίτης στους μεγάλους οδικούς άξονες της Αττικής, λόγω της γενικής απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στη Λεωφόρο Κηφισού, και στα δύο ρεύματα, στη λεωφόρο Κηφισίας, τη Μεσογείων, τη λεωφόρο Συγγρού στην κατεύθυνση προς Σύνταγμα, την οδό Πειραιώς από το ύψος της Χαμοστέρνας μέχρι την Ομόνοια και τη λεωφόρο Αλίμου.

Αναλυτικά, στην λ. Κηφισού στο ρεύμα της ανόδου οι οδηγοί χρειάζονται 38 λεπτά για να διανύσουν την απόσταση από την Ιερά έως την Αττική οδό, 33 λεπτά για την απόσταση Κων/πολεως-Αχαρνών και 39 λεπτά για την απόσταση Κων/λεως-Ομόνοια μέσω Λένορμαν.
Στο ρεύμα της καθόδου χρειάζονται 36 λεπτά για την απόσταση από τις τρεις γέφυρες ως την Ομόνοια μέσω της Αθηνών ενώ για την απόσταση από Μεταμόρφωση ως Δαφνί χρειάζονται 55 λεπτά.

Στη λ. Κηφισίας για την απόσταση από Αγ. Κων/νου ως Κατεχάκη οι οδηγοί χρειάζονται 32 λεπτά για απόσταση για Αγ Κων/νου ως Χίλτον 47. Στη Μεσογείων χρειάζονται 50 λεπτά από Σταυρό Αγίας Παρασκευής ως Κατεχάκη και 30 λεπτά για απόσταση από τον Σταυρό ως Σιδερά Χαλανδρίου.

Το απεργιακό μέτωπο, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν σήμερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κλειστές θα είναι οι τράπεζες, ενώ στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μεταφοράς τραβούν χειρόφρενο όλο το 24ωρο, ενώ στο Υπουργικό Συμβούλιο θα συζητείται το νομοσχέδιο για την εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών.

Στάση εργασίαςκαι συλλαλητήριο στο Σύνταγμα θα κάνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, μία ημέρα πριν την 24ωρη απεργία της Τετάρτης.

Κλειστές θα είναι σήμερα και αύριο όλες οι τράπεζες, καθώς η ΟΤΟΕ έχει κυρήξει 48ωρη απεργία.

Την Τετάρτη, τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν θα λειτουργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 μέχρι την λήξη της βάρδιας. Ακινητοποιημένα θα μείνουν οι τρένα τουΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού, ενώ οι οδηγοί ταξί θα κάνουν 4ωρη στάση εργασίας από τις10:00 έως τις 14:00.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν επίσης οι φαρμακοποιοί, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας -οπότε και θα γίνουν ματαιώσεις πτήσεων- καθώς και οι δημοσιογράφοι.


Την Πέμπτη, οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς αναμένεται να κάνουν νέα 24ωρη απεργία, ενώ ΟΣΕ και Προαστιακός δεν θα λειτουργήσουν

Τέλος, απεργία την Τετάρτη, Παρασκευή και το Σάββατο έχουν εξαγγείλει οι δημοσιογράφοι.



star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου