'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Τον έπιασαν στα πράσα..!!!

Ερμητικά κλειστό κρατά το στόμα του ο 41χρονος που συνελήφθη στη Νίκαια έχοντας μαζί ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό. Ο συνεργός του, διέφυγε, αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα.

Συνελήφθη χθες στη Νίκαια γνωστός μπράβος έχοντας στην κατοχή του βόμβα με δύο κιλά αμμωνιοδυναμίτιδα!

Ο 41χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Νίκαια καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε έτοιμος ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός.

Ο 32χρονος συνεργός του, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσυκλέτα, τράπηκε σε φυγή, αλλά λίγο αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη. Ο 41χρονος οδηγήθηκε χθες το βράδυ στο τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας όπου και ανακρίνονταν για ώρες.

Φέρεται να μην αποκάλυψε ποιος θα ήταν ο... παραλήπτης της βόμβας ωστόσο, αστυνομικοί κύκλοι συνδέουν τον δράστη με ομάδες εκβιαστών που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Αττική και ον Πειραιά. Έχει άλλωστε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για παρόμοιες ενέργειες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Σημειώνεται ότι στις 30 Οκτωβρίου σημειώθηκε έκρηξη βόμβας στο νυχτερινό κέντρο "Πόλις" στην οδό Πέτρου Ράλλη και στις 2 Δεκεμβρίου στο νυχτερινό κέντρο "Θέα" στον Άλιμο. 


 http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου