'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

14χρονος αποκεφάλιζε ανθρώπους και τους έκοβε τα γεννητικά όργανα ...!!!!!

Κατηγορείται ότι αποκεφάλιζε και ακρωτηρίαζε τα θύματά του ως εκτελεστής καρτέλ ναρκωτικών που δρουν στην χώρα. Το απίστευτο της υπόθεσης, όμως, είναι ότι ο συλληφθείς είναι ένας 14χρονος έφηβος.
 Ο νεαρός, που σύμφωνα με τις αρχές ονομάζεται Έντγκαρ Χιμένες και έχει το προσωνύμιο Ελ Ποντσίς, συνελήφθη σε αεροδρόμιο του Μεξικού, όταν προσπάθησε να επιβιβαστεί σε μια πτήση για να πάει να δει την οικογένειά του στην μεθοριακή πόλη Τιχουάνα

Ο μικρός ομολόγησε ότι έκοβε τα κεφάλια και τα γεννητικά όργανα των θυμάτων του. «Σκότωσα τέσσερις ανθρώπους. Τους έκοψα τους λαιμούς. Ένοιωσα απαίσια που το έκανα. Με ανάγκασαν, μου είπαν ότι εάν δεν το έκανα θα με σκότωναν. Έκοψα μόνο τους λαιμούς τους, ποτέ δεν πήγα να κρεμάσω ανθρώπους από γέφυρες» είπε κυνικά.

Κατά τα βίντεο που μετέδωσαν μεξικάνικα ΜΜΕ, ο μικρός εκτελούσε τα θύματά του με τη συνέργεια των αδελφών του, που ορισμένες φορές γίνονταν δολώματα για να παρασύρουν τους στόχους. 

Οι αρχές ανέφεραν ότι συνελήφθη μαζί με δύο αδελφές του, η μια από τις οποίες φέρεται να είναι ερωμένη του αφεντικού του καρτέλ για το οποίο δούλευε. Ο νεαρός Χιμένες δήλωσε ότι ο ίδιος και οι αδελφές του αμείβονταν με 2.500-3.000 δολάρια για κάθε φόνο. 

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου