'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Θρίλερ με… Πατρινή υπογραφή

Τ

ο ελληνικό ψυχολογικό θρίλερ «Subconscious» θα κάνει την ελληνική του πρεμιέρα στο 51ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με δύο προβολές στις 5 και 6 Δεκεμβρίου. 


 Γυρισμένη στην Πάτρα και στο Krusevac της Σερβίας από τον Πατρινό σκηνοθέτη Χρήστο Πετρόπουλο, η ταινία ακολουθεί την υποκειμενική λογική ταινιών - ντοκιμαντέρ όπως το «Paranormal Activity» και το «Blair Witch Project» -, όπου οι ηθοποιοί βιντεοσκοπούν οι ίδιοι τραγικά δρώμενα ως προσωπικές τους εμπειρίες.

Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα τον Οκτώβριο, στο Σέφιλντ της Αγγλίας, ενώ στην επόμενη προβολή της στο φεστιβάλ Rocky Mountain Horror Fest στον Καναδά κέρδισε 2η θέση γενικής κατάταξης και το βραβείο κοινού για την πιο τρομακτική σκηνή. 


Η ταινία αφορά έναν νεαρό (Φάνης Κατριβέσης), ο οποίος -στην αναζήτησή του πληροφοριών για επίμονα όνειρα στο Διαδίκτυο- καταλήγει να γνωρίσει κάποια άτομα τα οποία θεωρεί δαιμονισμένα. Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, θα βιντεοσκοπήσει κάθε λεπτομέρεια από τη συνάντησή του με το έβδομο κατά σειρά άτομο, ένα κορίτσι από τη Σερβία (Danijela Radovanovic). 


dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου