'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Αντιτρομοκρατική στο ΑΠΘ !!!!!

Αντιτρομοκρατική και ΜΑΤ έκαναν έφοδο σε υπό κατάληψη χώρο στην Εστία των φοιτητών του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη. 

Κατασχέθηκαν ασύρματοι, γκλοπς και αλεξίσφαιρα γιλέκα και έγιναν προαγωγές

Η επιχείρηση της αστυνομίας στην Εστία του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη έγινε παράλληλα με αυτή της Νέας Σμύρνης, χωρείς ωστόσο να επιβεβαιώνεται κάποια σχέση μεταξύ των δύο.

Δυνάμεις των ΜΑΤ και αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εισέβαλαν σε δωμάτια της Εστίας και σε χώρο που ήταν υπό κατάληψη από Αντιεξουσιαστές, ενώ προέβησαν σε δώδεκα προσαγωγές.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στον υπό κατάληψη χώρο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ασύρματοι, πτυσσόμενα κλομπ, αντιασφυξιογόνες μάσκες, αλεξίσφαιρα γιλέκα και ένας ηλεκτρικός εκκενωτής.

Την ώρα της έρευνας έξω από την φοιτητική Εστία, είχαν συγκεντρωθεί περίπου 150 αντιεξουσιαστές οι οποίοι φώναζαν συνθήματα, ενώ στις 8 το βράδυ έγινε γενική συνέλευση στον υπό κατάληψη χώρο, από μέλη αριστερών οργανώσεων που προγραμματίζουν αντιδράσεις, καθώς θεωρούν ότι παραβιάστηκε το πανεπιστημιακό άσυλο.

πληροφορίες συνδέουν την επιχείρηση με επεισόδιο που έγινε τα ξημερώματα  στο φυλάκιο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ εντός του χώρου του ΑΠΘ, όταν ομάδα νεαρών επιτέθηκαν στον φύλακα και του άρπαξαν ένα αλεξίσφαιρο 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου