'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΕΜΠΟΡΟΙ: Κύμα προσφορών για να έρθουν πελάτες

Η
καταναλωτική δύναμη έχει πέσει κατακόρυφα, ο τζίρος των καταστημάτων έχει συρρικνωθεί και οι έμποροι συνοικιακών καταστημάτων αλλά και μεγάλων εμπορικών κέντρων χαρίζουν ταξίδια, δίνουν δύο προϊόντα με την αγορά ενός, ανακοινώνουν μειώσεις ως και 70% στις τιμές προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες. 

Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και οι καταναλωτές έχουν εκλογικεύσει τις αγορές, λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα, γι΄ αυτό και τα καταστήματα παρέχουν πλέον άλλες υπηρεσίες, πιο ελκυστικές, όπως, για παράδειγμα, με την αγορά ενός προϊόντος την προσφορά ενός άλλου ίσης αξίας, ανταλλαγή των εποχιακών αγορών με άλλες συλλογές, εκδρομές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με την αγορά προϊόντων από πολυκαταστήματα. 

Σε παρόμοιο κλίμα σκληρού ανταγωνισμού και δελεαστικών προσφορών βρίσκονται και οι αλυσίδες των σουπερμάρκετ, παρά το γεγονός ότι η μείωση της κατανάλωσης είναι πολύ μικρότερη από τους άλλους κλάδους του λιανεμπορίου. 

Με σπάσιμο των τιμών σε εκατοντάδες επώνυμα προϊόντα θα διεκδικήσουν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ημερών του χρόνου το μερίδιο του οικογενειακού προϋπολογισμού που τους «αναλογεί». 

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου