'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Εφέτης με blog εναντίον όλων...!!!!

Γυναίκα Εφέτης, διατηρεί blog με ψευδώνυμο Mariana On Ice στο οποίο έχει αναρτήσει υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τη Δικαιοσύνη, τους Εβραίους και ότι άλλο... 

Αναφορά στον Εισαγγελέα Εφετών από δικηγόρο με την οποία βρίσκεται σε αντιδικία

Μία δικαστική αντιδικία μεταξύ της δικηγόρου Ζωής Κωνσταντοπούλου με δικαστή, έφερε στο φως την περίπτωση γυναίκας εφέτη που διατηρεί μπλογκ στο οποίο αναρτά υβριστικά σχόλια ακόμη και για τη Δικαιοσύνη με το ψευδώνυμο Mariana On Ice.

Σύμφωνα με τη Ελευθεροτυπία, πρόκειται για το μπλογκ που διατηρεί η εφέτης Μαριάνθη Παγουτέλη, το περιεχόμενο του οποίου δεν συνάδει καθόλου με την ιδιότητά της σύμφωνα με την Ζ. Κωνσταντοπούλου που κατήγγειλε το περιστατικό τη Πέμπτη με αναφορά της στον εισαγγελέα εφετών Πειραιά.

"Κωλοεβραίοι! Μακάρι να τους εξόντωνε τελείως ο Χίτλερ!" συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των αναρτήσεων της Μ. Παγουτέλη στο μπλογκ της "Ζητείται ελπίδα...", marianaoni ce.blogspot.com, το οποίο λειτουργεί από το 2007.

Μεταξύ άλλων αναφέρει για την εβραϊκή θρησκεία ότι  βασίζεται στην Αγία Γραφή και στα Ιερά Βιβλία των Ταλμούδ. "Είναι πολύ μισαλλόδοξη και αντιανθρωπιστική! Επιτρέπουν τους φόνους των αλλόθρησκων ως επιβεβλημένους μάλιστα από τη θρησκεία τους!", υποστηρίζει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, χαρακτηριστικές είναι και οι απόψεις της για τη Δικαιοσύνη σημειώνοντας ότι "το μπουρδέλο ωχριά μπροστά στην Ευελπίδων" τονίζοντας ότι  είναι ο μοχλός εξουσίας των φαύλων και των διεφθαρμένων".

Μάλιστα, η εφέτης δεν κρύβει την ταυτότητά της αφού δημοσιεύει και φωτογραφία της, ενώ στις συζητήσεις της συμμετέχουν και άλλοι δικαστικοί  και σύμφωνα με το υπόμνημα της Κωνσταντοπούλου "στους οποίους απαντά με οχετούς για τη δικαιοσύνη, για εμένα και για τον πατέρα μου, και τους οποίους προσκαλεί να της συμπαραστέκονται, αυτοί δε εκφράζουν τη συμπαράστασή τους!".

Όπως αναφέρει η Κωνσταντοπούλου, η Παγουτέλη από το μπλογκ της συκοφαντεί τόσο εκείνη όσο και τον πατέρα της.
"Φτάνει να μιλάει για μασονία, για ξέπλυμα χρήματος, για δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς που ξεβρακώνονται", λέει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι η  Παγουτέλη ήρθε στη δημοσιότητα πριν από τρία χρόνια, κατά τη γνωστή δίκη του Κωνσταντίνου Πλεύρη για το βιβλίο του "Εβραίοι, όλη η αλήθεια", όπου η Μαριάνθη Παγουτέλη μειοψήφησε στο δικαστήριο του πρώτου βαθμού υπέρ της αθώωσης του Πλεύρη. Σε δεύτερο βαθμό ο Πλεύρης αθωώθηκε, ενώ και η αναίρεση υπέρ του νόμου που ασκήθηκε μετά από μήνες από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου τελικά απορρίφτηκε.

Μάλιστα, αύριο Δευτέρα κάθονται στο εδώλιο του Εφετείου Αθηνών τρεις από τους μάρτυρες κατηγορίας εκείνης της δίκης, η Αννα Στάη, η Ειρήνη Κούτελου και ο Χαράλαμπος Κατσιάπης, που ως μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας είχαν κρίνει ως αντισημιτικές τις θέσεις που είχαν προβάλει ορισμένοι δικαστικοί.

Συμπτωματικά  το άνοιγμα του μπλογκ συνάδει χρονικά με την έναρξη της δίκης του Πλεύρη, τον Δεκέμβριο του 2007, που από τότε η εφέτης-μπλόγκερ παρακολουθεί την υπόθεση με συνεχείς αναφορές στον Χίτλερ που όπως λέει μπορεί να είχε δίκιο.

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου