'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Τα όπλα ανήκουν στην «Σέχτα Επαναστατών»....!!!

Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης, τα οποία αναμένονται από ώρα σε ώρα, θα δείξουν την τρομοκρατική οργάνωση που χρησιμοποιούσε τη γιάφκα της Νέας Σμύρνης, η οποία εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα. 
  
Λίγο πριν τις 9 το βράδυ αστυνομικοί εντόπισαν και δεύτερη γιάφκα στην οδό Πραξιτέλους στον Πειραιά. 

Εισαγγελέας και πυροτεχνουργοί με μικροκάμερες βρήκαν όπλα στο διαμέρισμα, το οποίο είχαν ενοικιάσει πριν ενάμισι μήνα δύο φοιτητές από την Κύπρο. Μάλιστα είχαν δώσει ένα σημαντικό ποσό ως προκαταβολή. 


Έρευνα διεξάγεται από την αντιτρομοκρατική και σε τρίτο κρησφύγετο επί της οδού Ζησιμοπούλου, στο Παλαιό Φάληρο.

Στις 16.25 το newsbomb.gr σας ενημέρωσε ότι γιάφκα τρομοκρατών με βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην οδό Καισαρίας 22, στη Νέα Σμύρνη. Συγκεκριμένα, στo υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας βρέθηκαν 3 πολεμικά τυφέκια καλάσνικοφ, 3 υποπολυβόλα (δύο τύπου scorpion), 7 πιστόλια (glock, cz, baikal), 1 σιγαστήριας, γεμιστήρες, πολλά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 4 χειροβομβίδες, 50 κιλά εκρηκτική ύλη (Anfo εργοστασιακό), 200 γραμμάρια TNT, έντυπο υλικό και υπολογιστές.

Αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι προετοίμαζαν χτύπημα τη Δευτέρα, ημέρα που δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος.

Το σημαντικό είναι ότι τα όπλα αυτά είναι ίδιου τύπου με αυτά απεικονίζονταν στην φωτογραφία της προκήρυξης,  με την οποία είχε αναλάβει η «Σέχτα επαναστατών» την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια (19/7/2010).

Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η βαλλιστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας θα βγουν σε λίγες ώρες. Έτσι θα διαπιστωθεί εάν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία του αξιωματικού της αντιτρομοκρατικής Ν.Σάββα τον Ιούνιο του 2008, αλλά και σε αυτή του Σωκράτη ήταν πολύ κοντά.  
Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη γιάφκα ήταν πολύ κοντά στο σπίτι του Π. Αργυρού, ο οποίος είχε συλληφθεί μαζί με τον Γ. Τσάκαλο για τα «τρομο-δέματα».



Μέχρι αυτή την ώρα οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις επτά ατόμων (6 άνδρες, 1 γυναίκα) και 10 προσαγωγές. Δύο εκ των συλληφθέντων είχαν στην κατοχή τους οπλισμό, ενώ φέρεται να είχαν επαφές με τους προφυλακισμένους Π. Αργυρό και Γ. Τσάκαλο. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών ήταν υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα. Ενώ ο δεύτερος λέγεται πως καταζητείτο ως ο «ληστής με τα μαύρα», ενώ είχε επικηρυχθεί τον Μάρτιο του 2009, με το πόσο των 600.000 ευρώ.

Αξιωματικοί της υπηρεσίας κάνουν λόγο για την οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», ωστόσο πληροφορίες λένε ότι μπορεί το κρυσφύγετα να ήταν κοινό και με την οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
Η γιάφκα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου στην οδό Καισαρείας 22 στη Νέα Σμύρνη, αλλά και στο υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας, μετά από παρακολουθήσεις αρκετών εβδομάδων. Την αντιτρομοκρατική «οδήγησε» στο κρησφύγετο, φίλος του Αργυρού, ο οποίος παρακολουθείτο το τελευταίο διάστημα.
 



Το σημείο που βρέθηκε η γιάφκα

Οι έρευνες συνεχίζονται σε 13 σημεία στο νομό Αττικής  και γίνονται προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις. Παράλληλα δύο κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής κατευθύνονται για να ελέγξουν δύο σημεία στην περιφέρεια.
Νωρίς το μεσημέρι είχε προηγηθεί  έφοδος της αντιτρομοκρατικής σε κατάστημα στη συμβολή των οδών Κωλέτη και Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια, όπου έγιναν αρκετές προσαγωγές.

 http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου