'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι συλλήψεις στις γιάφκες!!!

Αναφορές στις επιχειρήσεις κλιμακίων της αντιτρομοκρατικής, σε διαμερίσματα-γιάφκες μελών οργανώσεων στην ελληνική πρωτεύουσα, έκαναν διάφορα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Δημοσίευμα του Γαλλικού πρακτορείου αναφέρει ότι συνελήφθησαν επτά άτομα ενώ προσήχθησαν δεκάδες μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής σε γιάφκες, όπου βρέθηκαν εκρηκτικά, όπλα, ενώ επισημαίνουν ότι οι έρευνες συνεχίζονται και σε άλλες πόλεις της χώρας.





Η αμερικανική ιστοσελίδα ΑΟL φιλοξενεί δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Αθανάσιου Κοκκαλάκη. «Αυτό είναι μόνο η αρχή της επιχείρησης», είπε αναφερόμενος στην ανακάλυψη οικιών σε Νέα Σμύρνη και Πειραιά.



Η αυστραλιανή εφημερίδα Sydney Morning Herard αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια επιχείρησης συνελήφθησαν τουλάχιστον 10 άτομα, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην εύρεση μεγάλου αριθμού όπλων και εκρηκτικών.




Το πρακτορείο Reuters κάνει λόγο για συλλήψεις ανταρτών πόλης από διαμέρισμα της Αθήνας, αφήνοντας, ωστόσο, ανοιχτό το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες να ανήκουν είτε στην οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» ή στη «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».



Στο ίδιο μοτίβο το γαλλικό ειδησεογραφικό δίκτυο France 24 και το Al Jazzeera




Star.grmadata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου