'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΤΡΑ: 30χρονος... προσφέρεται για στριπτίζ!!!

Σ
πάει κόκκαλα η αγγελία Πατρινού στο Διαδίκτυο, με την οποία προσπαθεί να εξασφαλίσει τα προς το ζην προσφέροντας πριβέ στριπτίζ σε γυναίκες, το πολύ όπως αναφέρει, έως 30 ετών! 

Όπως προκύπτει από την αγγελία που έβαλε, η κρίση σε συνδυασμό με το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, έσπρωξαν τον συγκεκριμένο Πατρινό στην απόφαση να προσφέρει πριβέ στριπτίζ. 


Συγκεκριμένα, με την αγγελία του δηλώνει ότι κάνει στριπτίζ (και όχι μόνο) σε όποια γυναίκα θέλει ή ακόμη και σε γυναικοπαρέες, φυσικά με το αζημίωτο.


Το... κασέ του, όπως ο ίδιος το ορίζει, ανέρχεται σε 100 ευρώ για δύο ώρες, ενώ αξιοσημείωτο, βέβαια, είναι το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είναι επαγγελματίας. 


Ωστόσο, ο ίδιος υπόσχεται πολλά και καλλιεργεί μάλλον μεγάλες προσδοκίες , αφού επισημαίνει στις ενδιαφερόμενες ότι μπορούν να ζητήσουν τα πάντα, καθώς και ότι τελειώνει μπροστά τους.
Αναλυτικά, στην αγγελία του ο Πατρινός αναφέρει τα εξής:


«Έχω σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και κάνω στριπτίζ σε γυναίκες από 18 έως 30. Μπορείς να ζητήσεις τα πάντα. Τελειώνω μπροστά σου, η αμοιβή μου είναι 100 ευρώ για 2 ώρες. Δέχομαι και παρέες γυναικών».


Όπως στο «Full Monty»!

Η ιστορία του Πατρινού που βγαίνει στη γύρα για να κάνει στριπτίζ επειδή αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, παραπέμπει στη γνωστή ταινία «Full Monty» («Άνδρες με τα όλα τους»).

Η υπόθεση της ταινίας «Full Monty» αναφέρεται σε έξι απολυμένους εργάτες, οι οποίοι έχοντας φτάσει στα έσχατα σημεία οικονομικής ένδειας κι εμπνεόμενοι από ένα ανάλογο θέαμα, αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν τη μιζέρια της ζωής τους παρουσιάζοντας ένα νούμερο ανδρικού στριπτίζ. 


Οι έξι φίλοι, πάντως, μόνο για strip show δεν σε προδιαθέτουν, καθώς είναι είτε υπέρβαροι είτε φοβητσιάρηδες είτε μαμμόθρεφτοι.
Τελικά, υπερβαίνουν τα προβλήματα και ξεπερνούν τις αναστολές τους, παρουσιάζοντας ένα θεαματικό νούμερο, αποκορύφωμα του οποίου θα είναι να βγάλουν όλα τα ρούχα τους, μπροστά σε ένα πλήθος γυναικών που ουρλιάζουν και ανδρών που γιουχάρουν. 


dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου