'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΤΡΑ: Νοίκιασαν την ταράτσα για κεραία... κονομάνε οι ένοικοι...!!!

Γ
ενικό ξεσηκωμό κατοίκων πέριξ των Υψηλών Αλωνίων έχει προκαλέσει η ενέργεια ιδιοκτητών διαμερισμάτων πολυκατοικίας στην πλατεία, να βάλουν... νύχτα, κεραία κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα! 

Η εγκατάσταση δεν «πέρασε», όπως μάλλον περίμεναν, χωρίς να ανακαλυφθεί από τους γείτονες οι οποίοι όχι απλώς έχουν εξοργιστεί, αλλά ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπο δραστικής αντίδρασης...

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, όταν κατά τη διάρκεια νυχτερινών ωρών (επί δύο με τρεις μέρες περίπου) οι κάτοικοι των Υψηλών Αλωνίων άκουγαν κάποιους περίεργους θορύβους. Δεν καταλάβαιναν την προέλευσή τους και μάταια έβγαιναν στα μπαλκόνια τους για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει. Κανείς δεν είχε καταφέρει να εντοπίσει την «πηγή» της φασαρίας και των χτυπημάτων που ακούγονταν μες τη νύχτα. 


Δεν χρειάστηκε όμως να περιμένουν και πολύ αν και τη λύση του μυστηρίου την ανακάλυψαν... μέρα κι όχι νύχτα! Και ποια ήταν; Η καμουφλαρισμένη κεραία κινητής τηλεφωνίας που είχε εγκατασταθεί στην ταράτσα μιας από τις πολυκατοικίες που βρίσκονται περιμετρικά της πλατείας και συγκεκριμένα, μία από τις παλαιότερες πολυκατοικίες στην περιοχή. 

Στην οποία κατοικούν ή έχουν στην ιδιοκτησία τους οροφοδιαμερίσματα έξι άτομα. Και μάλιστα και οι έξι, όπως αναφέρουν οι γείτονες, είναι ευκατάστατοι και το σημαντικότερο, καλλιεργημένοι και με θέσεις κλειδιά σε διάφορους οργανισμούς. Ένας εξ αυτών μάλιστα σχετίζεται και με το χώρο των ΜΜΕ. 

«Παρ' όλα αυτά, δεν το είχαν σε τίποτα να κλείσουν συμφωνία με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας και να εγκαταστήσουν κεραία. Αδιαφορώντας για τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή για την υγεία μας...», δηλώνει ένας από τους καταγγέλλοντες κατοίκους. 


Οι οποίοι εκτός των άλλων αποκαλύπτουν ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες τους η συμφωνία με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έχει επιτευχθεί ομαδικά από τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων και προβλέπει ένα εισόδημα της τάξης των... 30.000 ευρώ περίπου! Χρήματα τα οποία, όπως υποστηρίζεται, θα μοιράζονται μεταξύ τους οι ιδιοκτήτες των σπιτιών της επίμαχης πολυκατοικίας. «Δηλαδή, αδιαφόρησαν για τον οποιονδήποτε κίνδυνο, εξασφαλίζοντας ένα σεβαστό εισόδημα για τον καθέναν τους...», τονίζει ο καταγγέλλων Ψηλαλωνίτης. 

Δεν άνοιγαν τις πόρτες...
Όποια προσπάθεια επικοινωνίας κι αν έκαναν οι γείτονες, απέβη άκαρπη. Όλες οι ενέργειές τους προκειμένου να μιλήσουν με τους υπευθύνους της πολυκατοικίας και να λυθεί το θέμα μέσω διαλόγου καταγγέλλουν πως έπεσε στο κενό. 


Μάλιστα τονίζεται ότι ζητήθηκε και η διενέργεια ελέγχου από αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου αλλά τα μέλη του κλιμακίου που πήγαν στην περιοχή και χτυπούσαν τα κουδούνια βρήκαν μόνον έναν ο οποίος, όμως, τους απάντησε πως... δεν είχε το κλειδί της πόρτας στην ταράτσα προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν τον απαιτούμενο έλεγχο. 

Η μοναδική διέξοδος που υπάρχει, όπως λένε οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται, είναι να απευθυνθούν σε δικηγόρο προκειμένου να ζητήσουν την παρέμβαση εισαγγελέα. 



http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου