'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Τον βασάνισαν πριν τον σκοτώσουν...!!!

Αλλοδαπός ηλικίας μεταξύ 20 και 30 χρόνων είναι ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε δολοφονημένος με 17 μαχαιριές και πεταμένος στον δρόμο μέσα σε μια κουβέρτα, κοντά στο κολυμβητήριο "Πεπανός" της Πάτρας. 

Όλα δείχνουν ότι διασκέδαζε μαζί με τους δολοφόνους του και είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πριν εκείνοι αρχίσουν να τον βασανίζουν απάνθρωπα και, τελικά, τον σκοτώσουν!

Η ιατροδικαστική εξέταση απέδειξε ότι το τραγικό θύμα είχε δεχτεί χτυπήματα με μαχαίρι ή άλλου είδους αιχμηρό αντικείμενο στο μπροστινό και το πίσω μέρος του σώματός του, το πόδι και τους γλουτούς, ενώ φέρει προθανάτιους μώλωπες στο πρόσωπο και κατάγματα στα δύο χέρια και στο ένα πόδι!


Όλα αυτά, δείχνουν ότι ο δράστης ή οι δράστες τον βασάνισαν με ιδιαίτερο μίσος, ίσως επειδή προσπαθούσαν να τον πείσουν να τους αποκαλύψει κάτι που ήθελαν.

Αλλά και ο τρόπος με τον οποίο σφαγιάστηκε κυριολεκτικά ο νεαρός άνδρας, δείχνει ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι έκρυβαν μέσα τους απέραντη οργή και μίσος και τα άφησαν να ξεσπάσουν! Είναι χαρακτηριστικό ότι συνέχιζαν να τον μαχαιρώνουν με μανία, ακόμη κι όταν ήταν ήδη νεκρός!


Το έγκλημα φαίνεται πως έγινε σε άλλο σημείο και στην συνέχεια οι δράστες μετέφεραν το πτώμα εκεί όπου βρέθηκε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν πάρει τα δακτυλικά αποτυπώματα του θύματος και ελπίζουν ότι θα τους οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του, πράγμα που ίσως αποκαλύψει και με ποιον ή ποιους σχετιζόταν.



πηγή: protothema
tsak-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου