'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Εκαναν σεξ... στο χιονοδρομικό!!!!!

Έκαναν το σταυρό τους οι επισκέπτες του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης.

Γιατί δεν είναι και λίγο με 0 βαθμούς Κελσίου να βλέπουν ένα ημίγυμνο ζευγάρι να ερωτοτροπεί στα χιόνια! 
 
Μάρτυρες του περιστατικού γνωστοί Πατρινοί που είχαν μεταβεί οικογενειακώς και μάλιστα μαζί με μικρά παιδιά στα Καλάβρυτα! 

«Φθάνοντας στο σημείο, λίγο πριν την είσοδο του χιονοδρομικού κέντρου είδα έναν νεαρό χωρίς την μπλούζα του», μας περιγράφει η Ελένη Μ., αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος! Τι έκανε ο νεαρός; «Έπαιζε» με την όμορφη συνοδό του, η οποία μάλιστα φορούσε ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και μία φόρμα! Φαίνεται πως το ζευγάρι είχε... εξάψεις! 

«Όπως έπαιζαν, ο νεαρός την πλησίασε και με μία απότομη κίνηση της κατέβασε την φόρμα. Φάνηκε το καυτό της στρινγκ και εκείνη έκανε πως αντιδρούσε! Πριν, όμως, προλάβει να σηκώσει τη φόρμα, ο νεαρός την πέταξε πάνω στο χιόνι! Με το εσώρουχό της», συνέχισε η Πατρινή που είδε όλο το «σκηνικό»! Συμπληρώνοντας πως όσοι την είδαν, δεν έκρυψαν τον θαυμασμό τους για το κορμί της. 


Όπως μας είπε δεν έμεινε στο σημείο, αφού μαζί της είχε και μικρά παιδιά! Μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν! Το ζευγάρι είχε φθάσει στο σημείο με το δικό του όχημα, το οποίο είχαν σταθμεύσει σχεδόν στη μέση του δρόμου! Στην αρχή, η κοπέλα φορούσε γάντια και πετούσε χιόνι στο «αμόρε» της αλλά, όσο περνούσε ο καιρός, τα παιγνίδια τους αποκτούσαν ερωτικό χαρακτήρα. 

Θα έλιωναν και το χιόνι!
Η Πατρινή δεν έμεινε στο σημείο για να δει την κατάληξη του παιγνιδιού. Προφανώς, ήταν η... αναμενόμενη! Δεν γνωρίζουμε αν το ζευγάρι θα επέλεγε το χιόνι ως... ερωτικό κρεβάτι, όμως, με τέτοια κάψα που είχαν σίγουρα δεν θα ένιωθαν την παγωνιά! Θα έλιωναν και το χιόνι των Καλαβρύτων με το ερωτικό τους πάθος! 




http://dete.gr/news.php?article_id=18373

http://apolitistosteki.blogspot.com/2010/12/blog-post_6676.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου