'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τη νεόνυμφη..!!!!

Εν ψυχρώ δολοφονήθηκε η νύφη Anni Dewani στο μοιραίο ταξίδι για το μήνα του μέλιτος στη Νότιο Αφρική. Αυτό διέρρευσε από πηγή που είχε πρόσβαση στα αρχεία της αστυνομίας.

Η έκθεση που συντάχτηκε από τραυματιοφορέα, αποκαλύπτει ότι η άτυχη νεόνυμφη δεν βιάστηκε από τον ταξιτζή και τους δύο εκτελεστές που φέρεται να είχε προσλάβει ο πολυεκατομμυριούχος σύζυγός της, αλλά εκτελέστηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τα ρούχα της ήταν άθικτα, γεγονός που καταδεικνύει ότι δεν υπήρξε πάλη ή απόπειρα βιασμού. Δεν είχε επίσης τραύματα από πυροβολισμό στα χέρια. Όλα δείχνουν ότι οι εκτελεστές ακολουθούσαν συγκεκριμένο σχέδιο και δεν απήγαγαν τη νεαρή γυναίκα για να τη ληστέψουν ή να την βιάσουν.

Η έκθεση αναφέρει ότι η γυναίκα όταν βρέθηκε νεκρή ήταν σαν να «έχει λιποθυμήσει από το ποτό». Το τραύμα από το φονικό όπλο ήταν στη βάση του λαιμού της, γεγονός που δείχνει ότι την έστησαν για να την εκτελέσουν. Σημειώνονται ακόμα κάποια τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη της.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε αντίθεση με τα στοιχεία που είχε προσκομίσει ειδικός εμπειρογνώμονας, προσληφθείς από τη νομική ομάδα υπεράσπισης του επιχειρηματία Shrien Dewani. 

Η θέση του δυσχεραίνει συνεχώς με τις αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ελεύθερος με εγγύηση και περιμένει τον Ιανουάριο το δικαστήριο που θα αποφασίσει την έκδοσή του στη Νότιο Αφρική.


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου