'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Η Κυβέρνηση επιτίθεται στον Θέμο

Προειδοποιητική βολή προς τον Θέμο Αναστασιάδη εκτόξευσε χθες η Κυβέρνηση δια του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καθώς το Μέγαρο Μαξίμου έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε επίδειξη ισχύος...
 

...προς τον χώρο των μεγάλων ΜΜΕ, εκτιμώντας ότι «παίζει χωρίς αντίπαλο», με φόντο και τις πρόωρες εκλογές.

Απαντώντας ο ίδιος στη Βουλή, στην ερώτηση που από τα Χριστούγεννα έχει υποβάλλει η Ντόρα Μπακογιάννη για τον εκδότη του «Πρώτου Θέματος», και την υπόθεση φοροδιαφυγής για την οποία κατηγορείται ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου προκάλεσε τη γενική έκπληξη στην αίθουσα, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τους ισχυρούς των ΜΜΕ.


«Η αίσθηση του κόσμου ότι οι μεγάλοι και οι επώνυμοι δεν τιμωρούνται, θα τελειώσει. Είμαι ο πρώτος Υπουργός στον οποίο κάνετε αυτή την ερώτηση, και έρχομαι να σας απαντήσω ευθέως», είπε με νόημα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απαντώντας στη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ζητούσε επιμόνως πληροφόρηση και στοιχεία για την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.


Ο Υπουργός Οικονομικών μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, και υπενθύμισε στη Ντόρα Μπακογιάννη ότι η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου είναι εκείνη η οποία προωθεί τη σύσταση θέσης οικονομικού εισαγγελέα, προκειμένου να επιταχύνονται αυτές οι υποθέσεις, και όχι να παραμένουν στο σκοτάδι, χωρίς να γνωρίζει κανείς την εξέλιξή τους.


Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, από τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξάγουν οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ, και θα παραδοθεί σύντομα στον Γιάννη Καπελέρη, θα εξαρτηθούν το ύφος και το ύψος του προστίμου που ενδεχομένως θα επιβληθεί στον Θέμο Αναστασιάδη.



statesmen
sarotiko

1 σχόλιο:

  1. Διαβασε στο http//redwildwind.blogspot.com

    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΤΗΣ 71ης ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή