'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Έθαψε 140.000 λίρες για να γλιτώσει τη φορολογία!!

Στον τάφο του θείου του έθαψε 140.000 λίρες ένας επιχειρηματίας από τη Μεγάλη Βρετανία, ελπίζοντας ότι δε θα τα ανακάλυπτε κανείς για τα επόμενα 20 χρόνια, οπότε και θα έληγε η περίοδος των ερευνών για φοροδιαφυγή.

Από ό,τι φαίνεται όμως, δεν οργάνωσε και τόσο καλά το κόλπο του, με αποτέλεσμα οι επιθεωρητές, να πάρουν τη σχετική άδεια κατόπιν συνεννόησης με τον παπά της κοινότητας και να το “ξεσκεπάσουν”.

“Η φοροδιαφυγή δεν είναι ένα έγκλημα χωρίς θύμα. Όλοι πληρώνουμε επιπλέον χρήματα, για να ισοφαρίσουμε τα χρήματα που στερείται η χώρα από τους φοροφυγάδες”, δήλωσε στην εφημερίδα “The Sun” ο Μόνιμος Γραμματέας του αρμόδιου τμήματος για τη φορολογία, Dave Harnett.

“Όσοι φοροδιαφεύγουν, απλώνουν τα λαδωμένα χέρια τους στα χρήματα που αναλογούν στα σχολεία και τα νοσοκομεία, στην Αστυνομία ή το στρατό μας. Ωστόσο, η υπηρεσία μας έχει σημειώσει πολύ μεγάλη πρόοδο στον τομέα της σύλληψης των φοροφυγάδων”, υπογράμμισε ο ίδιος.

Να υπογραμμίσουμε ότι μόνο τη χρονιά 2008 – 2009 στη Μεγάλη Βρετανία, η αρμόδια υπηρεσία, ανάκτησε περίπου 5 δισ. Ευρώ από την καταστολή της φοροδιαφυγής.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://tapantaedo1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου