'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Λατρεία για τα γυναικεία πόδια...

Για foot lovers και όχι μόνο, το «The big book of legs» είναι ένα βιβλίο για τη λατρεία των γυναικείων ποδιών από τα μπούτια έως τα νύχια!

Οπως διαβάζουμε και στην εισαγωγή του λευκώματος τα γυναικεία πόδια αποτελούν ένα ερωτικό παράδοξο: Στο σχήμα μοιάζουν πολύ με τα αντρικά και φυσικά δεν έχουν σχέση με τα γεννητικά όργανα, έτσι δεν υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος γιατί να θεωρούνται τόσο ερωτικά...
Παρόλα αυτά σε πολλούς πολιτισμούς και σε μεγάλες φάσεις της ιστορίας τα γυναικεία πόδια αποτέλεσαν ταμπού και έφτασαν να γίνουν αντικείμενο σεξουαλικής λατρείας.

Στη Βικτωριανή εποχή η λέξη και μονό «πόδια» ήταν σφάλμα να ακούγεται στους αριστοκρατικούς κύκλους μπας και τυχόν οι κύριοι καταληφθούν από άγριες ορέξεις. Ακόμα και τώρα 80 χρόνια μετά την «αποκάλυψη» των γυναικείων ποδιών, η γοητεία τους παραμένει αινιγματική.

Στο λεύκωμα θα δείτε πάνω από 400 φωτογραφίες, από την εποχή των burlesque show του 19ου αιώνα έως τις flappers των ‘20s, τη νάιλον μανία των ‘40s, τις γόβες στιλέτο των ‘50s και τη χρυσή εποχή των «leg magazines» τη δεκαετία του ’60.
Η συγγραφέας του λευκώματος, Dian Hanson, έχει επιμεληθεί επίσης τα διάσημα βιβλία: «Τhe big penis book» και «Τhe big book of Breasts»!
Το λεύκωμα μπορείτε να το βρείτε στo Public και στην Πρωτοπορία και φυσικά στην ιστοσελίδα των εκδόσεων Taschen

ΠΗΓΗ: http://filis104.blogspot.com
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://kanonitv.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου