'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Άνοιξε το νέο Τρωκτικό! Ας Γελάσω! 5 Λόγοι που προδίδουν το Μούφα Τρωκτικό!

Στ' αλήθεια το πιστεύετε; Πιστεύετε πως άνοιξε το νέο blog του Νο1 blog της Ελλάδας;
'Η χαμηλή νοημοσύνη πρέπει να έχετε ή σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου.
Δεν εξηγείται αλλιώς.

Ορίστε λοιπόν 5 λόγους που πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο ιστολόγιο, ΔΕΝ ανοίκει στους συντελεστές του αυθεντικού blog....

1) Ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου blog μπορεί να είναι πολύ παρόμοιος με τον σχεδιασμό του αυθεντικού troktiko, αλλά οι διαχειριστές του troktiko, δεν ήταν ποτέ περίεργοι να μάθουν πόσα άτομα τους διαβάζουν αυτή την στιγμή. Πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με το tro-ma-ktiko.blogspot.com.

2)Το blog troktiko.blogspot.com δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με το πολιτικό blog Press-gr.blogspot.com, και ποτέ δεν είχε αναδημοσιεύσει μία από τις πάμπολλες αποκαλύψεις του. Ξαφνικά το tro-ma-ktiko.blogspot.com, αναδημοσιεύει την τελευταία αποκάλυψη του Press-gr!

3)Στην αρχή αναζητούσαν συντάκτες να γράφουν στο blog! Είχε ποτέ το troktiko.blogspot.com ανακοινώσει ποτέ για αναζήτηση συντακτών;!

4)Επίσης γιατί να δημιουργήσουν νέο blog, αφού έχουν την πρώτη ελληνική ιστοσελίδα της Ελλάδας!;

5)Και τέλος, συγκεκριμένα στην πρώτη τους ανάρτηση γράφουν: "Ας γίνουμε όλοι TROKTIKOI", πράγμα που σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ οι αυθεντικοί Τρωκτικοί!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Ο χρόνος θα δείξει εάν είναι ''αυθεντικό'' ή όχι το νέο τρωκτικό , χωρίς να προδικάζουμε και χωρίς να δηλώνουμε ευθαρσώς τίποτα.
Εάν είναι η συνέχειά του , καλοδεχούμενο , εάν όχι , επίσης καλοδεχούμενο! Οι αναγνώστες θα το κρίνουν και θα είναι αυτοί που θα χαράξουν την πορεία του....

axtarmas-blog.blogspot
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου