'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Γύρνα γύρω από τη Μπάρα... !!!!!

Εδώ δεν ισχύει το... κάτσε κάτω από τη μπάρα!

Εδώ ισχύει το... γύρνα γύρω από τη μπάρα!!!

Διάσημες (και λιγότερο διάσημες) πιάνουν το στύλο δημιουργείται τέχνη.


strip_3strip_1Κάτι συμβαίνει όταν μια γυναίκα αγγίζει έναν ψηλό μεταλλικό στύλο, κάτι γίνεται μόλις έρχεται σε επαφή με αυτόν.

jessica-katie-2strip_11Κάτι ξυπνάει μέσα της: Το απόλυτο θηλυκό, αυτό που θέλει να σε κατακτήσει με το λίκνισμά του και το βλέμμα του.

strip_5strip_6Έχουμε τις κατάλληλες φωτογραφίες και τα απαραίτητα βίντεο για να περιγράψουμε οπτικοακουστικά το φαινόμενο.














strip_12strip_7Στο στύλο λοιπόν έχουν καταφύγει πολλές διάσημες, γι' αυτό κορίτσια εκεί έξω μην τον σνομπάρετε. Δεν είναι μόνο για τις ανάγκες κάποιου ρόλου, όπως η Ελίζαμπεθ Μπέρκλεϊ στο θρυλικό «Showgirls», η Νάταλι Πόρτμαν με την κολασμένη ροζ περούκα στο «Closer», ή η πιο πρόσφατη Τζέσικα Μπιλ στην καινούρια της ταινία με το πιο καυτό στριπ ever.

strip_10strip_8Είναι και οι τραγουδίστριες, τα πρώην κουνελάκια (περίεργο) και μέσα σε όλα και η Πάρις Χίλτον. Και προτού υποστηρίξεις ότι το στριπτίζ και το ξανθό πάνε παρέα, μην ξεχνάς την Ντέμι Μουρ που με εκείνο το απότομο άνοιγμα του πουκαμίσου, πολλά αγοράκια έγιναν άντρες.



yupi

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://news.trikki.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου