'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Σας κατασκοπεύει;

Η ιστοσελίδα AskMen.com διενήργησε μία έρευνα σε περισσότερους απο 100.000 άντρες, υποβάλλοντας ερωτήσεις σχετικά με το εάν παρακολουθούν τα εισερχόμενα μηνύματα των συντρόφων τους.

Συγκεκριμένα απάντησαν:

* Ναι, αλλά μόνο εν γνώση της: 23.51%
* Ναι, αλλά επειδή ήταν ανοιχτός ο υπολογιστής: 13.32%
* Ναι, κατάφερα να μπω στο λογαριασμό email: 8.90%
* Όχι, αλλά θα το έκανα εάν υποπτευόμουν ότι κάτι ετοιμάζει: 21.54%
* Όχι, σέβομαι την προσωπική ζωή της συντρόφου μου: 32.73%
Αν και δεν ξεκαθαρίζεται τι είναι το “εν γνώση της”, το 32.73% είναι ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό που δεν “ελέγχει” τα προσωπικά μηνύματα της συντρόφου του. Πάντως, το γυναικείο κοινό δεν πρέπει να ανησυχεί, καθώς στην ξεκάθαρη ερώτηση “Εάν είχατε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την κίνηση της συντρόφου σας (π.χ. μέσω GPS)“, μόλις το 3.56% απάντησε θετικά, ενώ το 79.28% απάντησε αρνητικά.
Από την άλλη μεριά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι...
άντρες χρησιμοποιούν κατά μεγάλο ποσοστό το Facebook (69.55% καθημερινά), το οποίο δεν προσδιορίζει τη τοποθεσία, όπως κάνει π.χ. το Foursquare, αλλά ίσως είναι θέμα χρόνου να στραφούν σε ένα τέτοιο social network για να ελέγχουν καλύτερα τις συντρόφους τους! (Μακριά από τέτοιες αρρωστημένες καταστάσεις…)
Τέλος, προέκυψαν και άλλα αρκετά ενδιαφέροντα αποτελέσματα σχετικά με την διατήρηση των προσωπικών δεδομένων στο Ίντερνετ, καθώς μόλις το 21.31% των αντρών πιστεύει ότι ασφάλεια των online προσωπικών δεδομένων είναι ικανοποιητική, με το 53.18% να απαντά θετικά, αλλά όχι online, και το 25.51% να πιστεύει ότι γενικότερα δεν υπάρχει ασφάλεια πουθενά!

(Πηγή: techgear.gr)

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου