'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Το τελευταίο ρεπορτάζ του Σωκράτη στο troktiko. Αποκαλύπτουμε τη βόμβα του δημοσιογράφου.

(Ο Σωκράτης Γκιόλιας είχε στοιχεία για υπόγειες διαδρομές επιχειρηματιών και εμπόρων όπλων με τα σώματα Ασφαλείας.)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σωκράτης θα αποκάλυπτε φόρα παρτίδα στο πανελλήνιο ότι οι έμποροι όπλων μπαινόβγαιναν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σαν να ήταν στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία του troktikou, πριν αναλάβει την ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Χρυσοχοϊδης, εταιρείες εμπορείας όπλων με ύφος χιλίων καρδιναλίων έμπαιναν ό,τι ώρα γούσταραν στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και μάλιστα δειγμάτιζαν όπλα μεταφέροντάς τα στο πορτ-παγκάζ των αυτοκινήτων τους.
Ο Σωκράτης θα αποκάλυπτε ότι ήταν τέτοια η διαπλοκή στα σώματα Ασφαλείας και την Αστυνομία όπου οι έμποροι όπλων χωρίς...

...καν να ελέγχονται, έμπαιναν στην καρδιά του υπουργείου κρατώντας και μεταφέροντας όπλα που είχαν προς πώληση.

Η ιστορία που θα έφερνε στο φως το troktiko, είχε να κάνει με έναν έμπορο όπλων που έχει έδρα του τα Μεσόγεια και ο οποίος επιχείρησε να περάσει μέσα στο υπουργείο για να κάνει δειγματισμό όπλων, έχοντας οπλισμό και πυρομαχικά μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο άνθρωπος έτσι είχε μάθει να δειγματίζει όπλα και έτσι είχε μάθει να κυκλοφορεί με πλήρη ασυλία, μέσα στην έδρα του Χρυσοχοϊδη.

Τα πράγματα όμως φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο υπουργείο έχουν αλλάξει και μόλις διαπιστώθηκε ότι ο έμπορος όπλων έφερε τον οπλισμό χωρίς να του έχει χορηγηθεί η απαραίτητη άδεια, παραπέμφθηκε την ίδια μέρα στο αυτόφωρο για παράβαση του νόμου 2168/93(άρθρο 11, παράγραφος 2).

Ο Σωκράτης Γκιόλιας για το συγκεκριμένο θέμα είχε υποστηρίξει ότι έχει φωτογραφικά ντοκουμέντα. Ο άτυχος δημοσιογράφος δεν πρόλαβε να δημοσιοποιήσει την έρευνά του στο troktiko.

Προσοχή, σε καμία περίπτωση, δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να συσχετίσουμε το γεγονός της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια με το περιστατικό. Πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν συσχετίζεται με τη δράση της μαφιόζικης εκτέλεσης του Σωκράτη.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ το υπογράφει ο έγκυρος αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Χήτος στο crimesonair.blogspot.com. Ο Βασίλης Χήτος είναι ένας από τους πιο έμπειρους και γνωστούς αστυνομικούς συντάκτες στην Ελλάδα και το γεγονός ότι υπογράφει με το όνομά του ένα τέτοιο ρεπορτάζ δεν αφήνει περιθώρια ιδιαίτερης αμφισβήτησης.

ΠΗΓΗ: http://sarotiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου