'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Η τρόικα έκοψε στους Έλληνες και το... σεξ !

Δεν χάθηκαν μόνο τα δώρα, τα επιδόματα και οι συντάξεις με την έλευση της τρόικας. Όπως αποδεικνύει έρευνα, χάθηκε (ή για την ακρίβεια μειώθηκε δραματικά) και το... σεξ. Η οικονομική κρίση δημιούργησε κρίση και στο κρεβάτι, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί αρνητικά η ερωτική επιθυμία των Ελλήνων και των Ελληνίδων και συνακόλουθα να μειωθεί δραματικά η συχνότητα των ερωτικών επαφών τον τελευταίο μήνα. Και όλα αυτά, παρόλο που παραδοσιακά το καλοκαίρι η λίμπιντο ανεβαίνει στα ύψη!

Την έρευνα έκανε η Alco που μοίρασε ερωτηματολόγια σε 600 άτομα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, η οποία επεξεργάστηκε και τα στοιχεία. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα, η κρίση επηρεάζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες, κυρίως όμως τις τελευταίες όπου αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις στις τέσσερις παραδέχονται μειωμένη ερωτική επιθυμία λόγω ΔΝΤ!

Αναλυτικά, στο ερώτημα αν τα νέα μέτρα επηρέασαν αρνητικά την ερωτική επιθυμία, από πολύ ως αρκετά απαντά το 78% των γυναικών και το 56% των ανδρών. Αντιθέτως, από λίγο ως καθόλου επηρεάστηκε το 28% των γυναικών και το 44% των ανδρών. Είναι προφανές ότι η δραματική αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης για τις γυναίκες επηρεάζει και την ψυχική και συνακόλουθα ερωτική τους διάθεση.

Αίσθηση πάντως προκαλούν τα αποτελέσματα σε μια άλλη ερώτηση, αυτή για το αν μειώθηκε η συχνότητα των ερωτικών επαφών τον τελευταίο μήνα. Το 68% των γυναικών απαντά θετικά και μόλις το 32% αρνητικά. Την ίδια ώρα όμως, στους άνδρες ναι λέει το 43% και όχι το 57%.Ιδού η απορία... Πως γίνεται όμως να μειώνονται οι ερωτικές επαφές για τις γυναίκες και να αυξάνονται για τους άνδρες;!


ΠΗΓΗ: http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου