'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Παράνομο κύρηξε το Υπουργικό, τον ηλεκτρονικό τζόγο–εκκρεμεί η απάντηση της Ε.Ε.

Μαχαίρι βάζει η κυβέρνηση στον ηλεκτρονικό τζόγο. Μετά από παλινδρομήσεις και καθυστερήσεις αρκετών εβδομάδων γύρω από το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τον τζόγο, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την απαγόρευση του ηλεκτρονικού τζόγου. Μετά από αυτή την εξέλιξη, το νομοσχέδιο παίρνει πλέον το δρόμο για τις Βρυξέλλες, όπου και θα εξεταστεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Όπως δήλωσε ύστερα από τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου ο Υπουργός Οικονομικών Χαρίλαος Σταυράκης, αποφασίστηκε όπως δημιουργηθεί Εθνική Αρχή Στοιχημάτων. Θα ελέγχεται επίσης το διαδυκτιακό στοίχημα, ενώ το κράτος θα παίρνει μερίδιο από αυτό
Σε ότι αφορά στα οn line καζίνο, το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε ότι είναι παράνομα, ωστόσο εκκρεμεί η έγκριση από τις Βρυξέλλες. Εφόσον δοθεί το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι αστυνομικές αρχές θα μπορούν να προχωρήσουν, σφραγίζοντας τα υποστατικά όσων παρανομούν, μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης.

----------------------------------------------------

Μετά από παλινδρομήσεις και καθυστερήσεις αρκετών εβδομάδων το νομοσχέδιο για τον τζόγο αναμένεται να εγκριθεί σήμερα από το Υπουργικό και στη συνέχεια να πάρει το δρόμο για τις Βρυξέλες όπου θα εξεταστεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Έστω και την τελευταία στιγμή συνεχίζονται οι συζητήσεις για το κατά πόσο θα ήταν προτιμότερη η νομιμοποίηση του ηλεκτρονικού τζόγου από την πλήρη απαγόρευσή του.


ΠΗΓΗ: http://www.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου