'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

15χρονη αυτοκτόνησε λόγω ερωτικής απογοήτευσης ...

Η Ρόμπιν Νίξον έβγαινε με το αγόρι της για επτά μήνες. Πριν από δύο μέρες, εκείνος αποφάσισε να τη χωρίσει με ένα μήνυμα στο κινητό. Στο μήνυμα, της έγραφε, θέλω να χωρίσουμε γιατί έχω βρει κάποια άλλη.

Η Ρόμπιν έπαθε σοκ. Πήρε την επόμενη μέρα τον πρώην-σύντροφό της τηλέφωνο λέγοντάς του ότι θα αυτοκτονήσει και συγχρόνως ανέβαινε στην ταράτσα του τριώροφου πάρκινγκ. Ο πρώην σύντροφός της πήγε να τη βρει αμέσως μαζί με την καινούργια του κοπέλα. Όταν η Ρόμπιν τους είδε από μακριά να πλησιάζουν πήδηξε από την ταράτσα. Μάταια τα δύο παιδιά προσπάθησαν να την βοηθήσουν, αφού ο θάνατος ήταν ακαριαίος.


Όπως δήλωσε η μητέρα της, η Ρόμπιν περνούσε γενικότερα μία δύσκολη φάση. Δεν πήγαινε εδώ και αρκετό καιρό σχολείο γιατί είχε γίνει μία παρεξήγηση με τους φίλους της και πίστευε ότι όλοι την μισούν. Στην τσάντα της Ρόμπιν βρέθηκαν αποχαιρετιστήρια γράμματα για όλοι την οικογένεια.


Οι ειδικοί που εξέτασαν το περιστατικό που συνέβη στη Βρετανία, δήλωσαν ότι κύρια πρόθεση της ήταν να πείσει των πρώην σύντροφό της να τα ξαναβρούν, όμως δεν περίμενε να έρθει μαζί με την καινούργια του σύντροφο γι' αυτό και μόλις τους είδε πήδηξε.


newsbeast
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://www.lamiareport.gr

1 σχόλιο:

  1. Στην Ελλάδα ευτυχώς δεν έχουμε τέτοιες κατασάσεις!!!Κάτι τρώνε εκεί έξω που τους τρελαίνει...δε μπορεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή