'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Eπεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σιούφα στην Πάρο

…Σύμφωνα με το zougla.gr
«Μαύρες» αποδείχθηκαν για τον Δημήτρη Σιούφα οι διακοπές του στην Πάρο. Χθες, Τρίτη, την ώρα που γευμάτιζε ανέμελος με την παρέα του σε ένα παραλιακό ταβερνάκι του κυκλαδίτικου νησιού, το γνωστό «Μουράγιο» στην Αλυκή, κάποιος εκ των διερχομένων τον έφτυσε! Όπως το ακούτε.
Ο πολιτικός εκ Καρδίτσης εξαφανίστηκε στα ενδότερα της ταβέρνας, αλλά η παρέα του ζήτησε τον λόγο από τους πτύοντες, οπότε και κάποια στιγμή ήρθαν στα χέρια. Η σύρραξη γενικεύτηκε. Ο ειδικός απεσταλμένος της zougla.gr έστειλε ανταπόκριση για το συμβάν. Το χρονικό, λοιπόν, έχει ως εξής:
Ο «δράστης» περνούσε, μαζί με την τριμελή παρέα του, μπροστά από την ταβέρνα που έτρωγε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο πρώτος όσο και οι φίλοι του (ένας άνδρας και δύο γυναίκες) τελούσαν εν ευθυμία, τουτέστιν τα είχαν παραπιεί. Με το που είδε τον πολιτικό της ΝΔ, κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος του και τον «έλουσε».
Ο Δημήτρης Σιούφας, προφανώς προσβεβλημένος και ταπεινωμένος, έφυγε άρον άρον. Όμως η παρέα του έμεινε και πιάστηκε στα χέρια με τους μεθυσμένους. Για λίγα λεπτά στην ταβέρνα επεκράτησε πανικός, αφού στον καβγά ενεπλάκησαν σχεδόν όλοι οι πελάτες.
Παραφράζοντας τον γνωστό στίχο, θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί «Τι γυρεύει ένας Καρδιτσιώτης, πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας, γνωστός και ως « Το καλύτερο ρουσφέτι του Κοινοβουλίου, πρώην Πρόεδρος της Βουλής και κολλητός (για λίγο έστω) του Καραμανλή … τι γυρεύει ο Θεσσαλός, λοιπόν, στο νησί της Πάρου αυγουστιάτικα; Δεν ήξερε… δεν ρώταγε; Διαψεύδεται αρμοδίως η πληροφορία πως η παρέα του κ. Σιούφα έκανε χρήση σπρέι μετά καψαϊκίνης κατά των δραστών.

Από:zougla.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://www.zoomnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου