'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Επίθεση με μολότοφ στο τουρκικό προξενείο

Τα ξημερώματα, στις 04:15, μία ομάδα αγνώστων έριξαν βόμβα μολότοφ κατά του τουρκικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη. 


Αφού πέταξαν τη βόμβα στην περίφραξη του τουρκικού προξενείου, οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή.
Η επίθεση αυτή (12/8) σήμανε συναγερμό στις αρχές λόγω των όσων διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δεν προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε.
Σε καταδίκη της επίθεσης με βόμβα μολότοφ στην περίφραξη του Τουρκικού Γενικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη προχώρησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.
"Η Ελληνική Κυβέρνηση καταδικάζει απόλυτα και κατηγορηματικά την ρίψη βόμβας μολότοφ στην περίφραξη του Τουρκικού Γενικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη, που έθεσε σε κίνδυνο και την ασφάλεια των αστυνομικών φρουρών.
Ενέργειες όπως αυτή, ασχέτως κινήτρων, είναι αδικαιολόγητες και στρέφονται ενάντια στην ίδια την Ελλάδα. Καθοδηγούνται από τη βία και στρέφονται ενάντια στη Δημοκρατία μας. Η Κοινωνία μας έχει μηδενική ανοχή σε τέτοιες πράξεις. Οι υπεύθυνοι θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.
Τέλος, εκφράζουμε τη λύπη μας προς την Τουρκική Κυβέρνηση, για την απαράδεκτη αυτή εγκληματική ενέργεια", ανέφερε χαρακτηριστικά. 

ΠΗΓΗ:   http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου