'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ένορκος με... μακρύ χέρι!!!

Από ένορκος, κατηγορούμενη βρέθηκε μια νεαρή στο Μπρονξ, η οποία είχε την εκπληκτική ιδέα να κλέψει το πορτοφόλι συναδέλφου της κατά τη διάρκεια μιας δίκης (Pic).

Μια απίστευτη ιστορία συνέβη στο δικαστήριο του Μπρόνξ στη Νέα Υόρκη. Η 20χρονη Τζένιφερ Μερκάντο ήταν ένορκος σε δίκη για κλοπή πιστωτικών καρτών. 
Όπως αποδείχτηκε στο δικαστήριο σπείρα έκλεβε  τις πιστωτικές κάρτες πολιτών και τις  χρησιμοποιούσε για να αγοράσει διάφορα αγαθά.
Μέχρι εδώ είναι μια συνηθισμένη ιστορία... Τι θα λέγατε όμως αν η ίδια η ένορκος έκλεβε μέσα από την τσέπη του, επίσης συναδέλφου της ενόρκου, την πιστωτική του κάρτα μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δικαστηρίου  και έκανε τα ίδια;

 Και όμως συνέβη! Η αθεόφοβη νεαρή ένορκος έκλεψε το πορτοφόλι από άλλον ένορκο και χρησιμοποιώντας την ταυτότητά του και την κάρτα του σε ένα διάλειμμα της δίκης μπήκε σε ένα κατάστημα και αγόρασε παπούτσια και ρούχα αξίας 500 δολαρίων.
Όπως ήταν φυσικό, από ένορκος βρέθηκε κατηγορούμενη. Στη δίκη της ανέφερε ότι έκλεψε την κάρτα γιατί δεν είχε παπούτσια να περπατήσει!

ΠΗΓΗ:   http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου