'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Πάτρα: Κροίσος ετών 18 ο απαγωγέας με 9εκ. ευρώ καταθέσεις και πόρσε !!!!!!!

Ένας κροίσος 18 ετών, είναι ο τίτλος που θα μπορούσε να δώσει κανείς στον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης που απήγαγε στις 17 Ιουνίου τον 27χρονο επιχειρηματία από την Πάτρα. Ο δράστης εμφανίζεται με περιουσιακά στοιχεία 9 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο αν σκεφτεί κανείς το νεαρό της ηλικίας του.
Μάλιστα πρόσφατα είχε αγοράσει μια πολυτελέστατη «Πόρσε 911». Οι δράσεις του νεαρού δεν σταματούν εδώ καθώς πληροφορίες της Αστυνομίας αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ομάδα ή συγγενικά τους πρόσωπα, διατηρούσαν μεγάλο αριθμό καταστημάτων, γεγονός που τους βοηθούσε να κάνουν εμπόριο όπλων και ναρκωτικών, αφού χρησιμοποιούσαν τα καταστήματα αυτά για βιτρίνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μέλος της ομάδας μετά από την απαγωγή έσπευσε να αγοράσει πολυτελές αυτοκίνητο κάτι που οδήγησε τις Αρχές πιο κοντά στον εντοπισμό τους. Υπενθυμίζουμε ότι τα λύτρα που ζήτησαν αρχικά από την οικογένεια του απαχθέντος ανέρχονταν στο ποσό των 300.000 ευρώ!!
Παρ’όλα αυτά κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 100.000 ευρώ και 2.500 ευρώ επιπλέον από την τσέπη του άτυχου επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου