'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Στα δίχτυα του φωτογράφου!

Αναστατωμένες είναι πολλές καλλίγραμμες κοπέλες στην πόλη Μάταρα της Σρι Λάνκα, καθώς προφυλακίστηκε 20χρονος που παρουσιαζόταν ως υπεύθυνος περιοδικού, τις φωτογράφιζε σε αισθησιακές στάσεις και στη συνέχεια πωλούσε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.



Αναστατωμένες είναι πολλές καλλίγραμμες κοπέλες στην πόλη Μάταρα της Σρι Λάνκα, καθώς προφυλακίστηκε 20χρονος που τις φωτογράφιζε και τις βιντεοσκοπούσε σε αισθησιακές στάσεις και στη συνέχεια πωλούσε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.
Η αστυνομία τον εντόπισε σε κεντρικό σταθμό λεωφορείων, την ώρα που πιθανότατα προσπαθούσε να φύγει από την πόλη. Μετά από την ανάκριση ο νεαρός παραδέχτηκε ότι συμμετείχε σε κύκλωμα που εξαπατούσε νεαρές κοπέλες από διάφορα μέρη της χώρας.
Ο νεαρός παρουσιαζόταν σαν υπεύθυνος ενός περιοδικού. Αφού τις κερνούσε σε πολυτελή εστιατόρια τις οδηγούσε σε ξενοδοχεία και τις φωτογράφιζε γυμνές. Σε κάποιες από αυτές τραβούσε και πλανά με την κάμερά του.
Στη συνεχεία χρησιμοποιούσε το υλικό για να το πουλήσει μέσω του διαδικτύου.
Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν μια νεαρή είδε φωτογραφίες της στο διαδίκτυο. Ενημέρωσε τις αρχές, που συνέλαβαν τον «φωτογράφο».
Η αστυνομία σε έλεγχο στο σπίτι του νεαρού βρήκε μια κάμερα που περιέχει φωτογραφίες και βίντεο κοριτσιών σε ξενοδοχεία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου