'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Λαχτάρησαν οι επιβάτες!

Στην προβλήτα του λιμανιού της Σκοπέλου προσέκρουσε, καταπλέοντας από Σκιάθο, το καταμαράν Flying Cat 5, αφού προηγουμένως, εισερχόμενο στο λιμάνι, ακούμπησε με το επιβατικό πλοίο "Εξπρές Σκιάθος".
 

Στην προβλήτα του λιμανιού της Σκοπέλου προσέκρουσε, καταπλέοντας από Σκιάθο, το καταμαράν Flying Cat 5, αφού προηγουμένως, εισερχόμενο στο λιμάνι, ακούμπησε με το επιβατικό πλοίο "Εξπρές Σκιάθος" που απέπλεε για Αλόννησο.
Οι 72 επιβάτες που μετέφερε το καταμαράν, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και 26 από αυτούς, που είχαν προορισμό την Αλόννησο, προωθήθηκαν με το «Φλάινγκ Ντόλφιν 23» της ίδιας πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Από τη λιμενική αρχή απαγορεύθηκε ο απόπλους του «Flying Cat 5» και πραγματοποιήθηκε έλεγχος, από το τοπικό κλιμάκιο επιθεώρησης. Διαπιστώθηκε η ύπαρξη δύο ρηγμάτων, εκ των οποίων το πρώτο στην αριστερή πλευρά, με μήκος ενός μέτρου και το δεύτερο στη δεξιά πλευρά, με μήκος περίπου τρία μέτρα. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Το «Εξπρές Σκιάθος», που μετέφερε 150 επιβάτες συνέχισε για Αλόννησο, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια.
Ακολούθησε έκτακτη επιθεώρηση, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι το πλοίο είχε υποστεί περιορισμένης έκτασης γδαρσίματα στη δεξιά πλευρά του. Κατόπιν προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας, απέπλευσε για Σκόπελο, Σκιάθο, Βόλο με 233 επιβάτες.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας πρωτοδικών Βόλου, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια προανάκρισης από τη λιμενική αρχή Σκοπέλου.

ΠΗΓΗ:     http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου