'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Τους έβλεπαν ζωντανά να πεθαίνουν και δεν έκαναν τίποτα!

Έξαλλη είναι η κοινή γνώμη στην Τουρκία, μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας «Taref» και το βίντεο που είδε το φωςε της δημοσιότητας, πως στην επίθεση που έκαναν αντάρτες του ΡΚΚ σε τουρκικό φυλάκιο στο Χάντεπε της περιοχής Τσουκούρτζα στον νομό Χακάρι-από την οποία επτά τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους-την έβλεπαν ζωντανά στο τουρκικό Γενικό Επιτελείο χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα για να βοηθήσουν τους στρατιώτες τους!
Περίπου 20 λεπτά πριν την επίθεση ένα μη επανδρωμένο αεροπορικό όχημα (UAV) ισραηλινής κατασκευής «Heron», βρισκόταν για επόπτευση στην περιοχή και κατέγραψε καρέ-καρέ την επίθεση.
Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα καταγράφεται το πώς οι αντάρτες πλησίασαν τις θέσεις των τούρκων στρατιωτών χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και μετά τις πρώτες ανταλλαγές πυρών την προσπάθεια των τούρκων στρατιωτών να ξεφύγουν και τη βροχή σφαιρών και χειρομβομβίδων που εξαπολύουν εναντίον τους οι.........
. αντάρτες του ΡΚΚ.
Το εξοργιστικό στην όλη υπόθεση είναι πως οι τούρκοι αξιωματικοί που τα παρακολουθούσαν αυτά δεν έδωσαν τη διαταγή ούτε καν να σπεύσει ένα ελικόπτερο στην περιοχή για να διασώσει όσους θα μπορούσαν να σωθούν από την επίθεση, δείχνοντας πως οι ανώτατοι αξιωματικοί του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, θέλουν και επιδιώκουν μια κλιμάκωση με το ΡΚΚ για να «πιέσουν» την κυβέρνηση Ερντογάν και να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον της. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως το τουρκικό Γενικό Επιτελείο την «πάτησε» για τα καλά! 

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Του Μανώλη Κυπραίου ΠΗΓΗ:   http://kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου