'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Σέρρες: Ο αστροφυσικός της NASA, Σταμάτης Κριμιζής, τιμώμενο πρόσωπο της 4ης Αστροβραδιάς!

Στις 6 και 7 Αυγούστου, πρόκειται να διεξαχθεί φέτος στην Άνω Βροντού, Σερρών, η 4η Αστροβραδιά που είναι αφιερωμένη στο Διεθνές Έτος Βιοποικιλότητας 2010. Τιμώμενο πρόσωπο των διήμερων εκδηλώσεων θα είναι ο κορυφαίος Έλληνας αστροφυσικός, τιμημένος (δις) με το Μετάλλιο Εξαίρετων Επιστημονικών Επιτευγμάτων από την Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA), Σταμάτης Κριμιζής, ο οποίος στην ομιλία του, στις 7 Αυγούστου, θα αναφερθεί στην Αστρονομία και το Φυσικό Περιβάλλον.

Διοργανωτές της 4ης Αστροβραδιάς είναι η Αστροπύλη Σερρών, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, η ΝΕΠΟΣ, η Κοινότητα Άνω Βροντούς, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Σερρών, ο ΟΦΑ, ο Φορέας Διαχείρισης Λαϊλιά, η Κυνηγετική Ομοσπονδία Κεντρικής Μακεδονίας, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Σερρών, o Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Βροντούς, ο Ορειβατικός Σύλλογος Σερρών με το τμήμα Ορειβασίας, ο Όμιλος Μindtech. Όλοι οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν ο καθένας ξεχωριστά τη δική τους πρόταση στη διοργάνωση.

O Όμιλος Σερρών για την Unesco με τη Διεύθυνση Γεωργίας και τον ΠΕΛΙΤΙ θα συνδέσουν στο πλαίσιο της αειφόρου Βιώσιμης διαδρομής “Ο δρόμος της Βιόσφαιρας και του Ουρανού” τη μυθολογία με τη βιοποικιλότητα, την προστασία της γης μέσα από γνωριμία του σύμπαντος, και θα τονίσουν την αναγκαιότητα της γνώσης του τόπου μας με τις ομορφιές του, τη διατήρηση της ζωής στους ορεινούς μας όγκους.

Πηγή:http://gr.greekreporter.gr
ΤΟΔΙΑΒΑΣΑΜΕ  ΣΤΟ:   http://kontiloforos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου