'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Πήραν τον Λοβέρδο με τις …πορτοκαλάδες!!!

Με γιούχα και εκτόξευση πορτοκαλάδας (η οποία δεν τον πέτυχε) υποδέχθηκαν τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο συνδικαλιστές του αριστερού χώρο στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Ο υπουργός κατέφθασε προκειμένου να προεδρεύσει σε σύσκεψη για τοπικά θέματα συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έκαναν κλοιό γύρω του για να τον προστατέψουν.

Λίγο πριν και ενώ παρέδιδε τα κλειδιά σε 20 δικαιούχους εργατικών κατοικιών, στο χωριό Κουνάβοι, 12 χλμ. ανατολικά του Ηρακλείου, έγινε πάλι δέκτης αποδοκιμασιών από 200 άτομα, τα οποία διαμαρτύρονταν για την ανεργία και τα οικονομικά μέτρα.

Πρόκειται για τις τελευταίες παραδόσεις κατοικιών, καθώς αναστέλλεται η δανειοδότηση από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας.

«Ζούμε ως χώρα τη χειρότερη περίοδο μετά τον εμφύλιο πόλεμο και σας μεταφέρω το μήνυμα του πρωθυπουργού ότι αν πιστέψουμε στις δυνάμεις μας θα ξεπεράσουμε αυτή τη συγκυρία» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος συνοδευόταν από τον υφυπουργό Οικονομικών Σ. Αρναουτάκη, τον περιφερειάρχη Θ. Καρούντζο, τη νομάρχη Β. Σχοιναράκη, ενώ στους Κουνάβους ήταν παρών και ο βουλευτής της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης. 


ΠΗΓΗ:    http://newscity1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου