'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Συνέταιροι στην τσόντα!!!

Ολοι οι κλάδοι αυτήν την περίοδο αντιμετωπίζουν οικονομική κρίση. Ετσι και ο χώρος της παραγωγής ερωτικών ταινιών. Γι’ αυτό ο «βασιλιάς του πορνό» της Γαλλίας Μαρκ Ντορσέλ έβαλε στοίχημα ότι οι λάτρεις του είδους που σερφάρουν στο Διαδίκτυο θα τον βοηθήσουν. Και όπως φαίνεται, το κερδίζει το στοίχημα!

Στη Γαλλία μετά την εφαρμογή της ιδέας στη δισκογραφία και την παραγωγή mainstream ταινιών ήρθε η ώρα για το πορνό. Δεν πρόκειται για τίποτε περισσότερο από την αναζήτηση «χορηγών». Ο Γάλλος δημιουργός, θέλοντας να καταπολεμήσει την κρίση που περνά ο ερωτικός κινηματογράφος τον τελευταίο καιρό, αποφάσισε να ανοίξει ένα site όπου θα ζητάει οικονομική βοήθεια από τους θαυμαστές του. Σκοπός είναι φυσικά η παραγωγή μιας νέας ταινίας.
Βάζοντας ως στόχο τα... 85.000 ευρώ, ο Ντορσέλ έχει καταφέρει μέχρι τώρα να εξασφαλίσει τουλάχιστον 70.000. Μεγάλο το ποσό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το σχέδιό του μπήκε σε εφαρμογή στις 19 Απριλίου, δηλαδή μόλις πριν από οκτώ ημέρες. Οποιος θέλει λοιπόν να συνεισφέρει οικονομικά στη νέα παραγωγή μπορεί να το κάνει μέσω της ιστοσελίδας που έχει εγκαταστήσει στο Ιντερνετ ο Γάλλος παραγωγός. Ανάλογα με τα ποσά που προσφέρουν οι επίδοξοι παραγωγοί θα έχουν και τις αντίστοιχες αποδοχές.
Για παράδειγμα, αν κάποιος στείλει είκοσι ευρώ, κλείνει ταυτόχρονα μια σίγουρη θέση για την πρεμιέρα της ταινίας. Με τα διπλά αγοράζει χώρο για το όνομά τους στους τίτλους τέλους της ταινίας, ενώ με τα τριπλά μπορεί να έχει ακόμα και μερίδιο από τα κέρδη του φιλμ. Με 120 ευρώ μπορεί κάποιος να πάρει την ταινία σε DVD, που θα διαθέτει και αφιέρωση. Αν είναι ακόμα πιο γενναιόδωρος και δώσει 5.000 ευρώ, μπορεί να απολαύσει από κοντά μία ημέρα γυρισμάτων, ακόμα και να πάρει μέρος σε φωτογράφηση με κάποιους από τους συντελεστές. Τέλος, με 10.000 ευρώ μπορεί να γράψει και να γυρίσει μια ερωτική σκηνή του γούστου του!


kanonitv
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:     http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου