'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Πέντε γυναίκες που σου κόβουν την ανάσα!!!!!!!!




5. Αλεσάντρα Αμπρόσιο

Το σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου. Λίγες είναι αυτές που μπορούν να συγκριθούν μαζί της και η Victoria’s Secret μόνο περήφανη μπορεί να είναι που η Αλεσάντρα αποτελεί άγγελο στους ουρανούς της γνωστής εταιρίας.

4. Αντριάνα Λίμα


Τρέμουν οι πασαρέλες από το νέο σούπερ μοντέλο, που έρχεται να αντικαταστήσει την απίστευτη Ζιζέλ. Το έργο της δύσκολο αλλά η φοβερή Λίμα έχει δείξει ότι διαθέτει όλα τα προσόντα… Είτε ντυμένη, είτε όχι…

3. Σάρα Καρμπονέρο

Η 25χρονη ρεπόρτερ από το Τολέδο πέρα από την επιτυχία της ως αθλητική ρεπόρτερ σε εφημερίδα και τηλεοπτικό σταθμό της χώρας της, κατάφερε στο Μουντιάλ να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου από την εθνική ομάδα της Ισπανίας, ο αγαπημένος της Ίκερ Κασίγιας, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του την φίλησε on air, χαρίζοντας στον κόσμο μία σκηνή που δύσκολα θα ξεχαστεί.

2. Μόνικα Μπελούτσι



Κανένας άντρας δεν πρέπει να διαφωνεί με την επιλογή μας στο νούμερο 1. Η Ιταλίδα ηθοποιός έχει κάνει ουκ ολίγους άνδρες να ψελλίσουν βλέποντάς την «αχ και να μπορούσα να την κάνω γυναίκα μου». Όμως, μάγκες μόνο ο Βινσέντ Κασέλ μπορεί να την χαίρεται. Με τον Γάλλο ηθοποιό έχει δύο κόρες, τη μία μάλιστα την απέκτησαν τον Μάιο του 2010. Αλλά, όσα παιδιά και να κάνει το σώμα της Μόνικα παραμένει αναλλοίωτο. Το κοινό της παραμένει πιστό ό,τι και να γίνει, όσα παιδιά και να γεννήσει.

1. Λαρίσα Ρικέλμε



Η Λαρίσα Ρικέλμε έγινε διάσημη σε όλο τον φίλαθλο κόσμο από τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το κινητό της ανάμεσα στα πλούσια στήθη της. Στη συνέχεια φρόντισε να διατηρήσει τα βλέμματα πάνω της με την υπόσχεσή της ότι θα κάνει στριπτίζ, ώστε να ευχαριστήσει την "albirroja" για την πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Παρά τον αποκλεισμό της Παραγουάης στα προημιτελικά το σέξι μοντέλο δεν απογοήτευσε το κοινό της, βγάζοντας τα ρούχα της, έχοντας δεχτεί πρόταση που της έγινε από το περιοδικό της πατρίδας της "Diario Popular. Έτσι, φωτογραφήθηκε γυμνή με αξεσουάρ τη σημαία της Παραγουάης, με τις πρώτες αποκαλυπτικές εικόνες να κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου.

Όμως, η "μούσα του Μουντιάλ" αποφάσισε να "ξαναχτυπήσει", αυτή τη φορά προς τέρψιν των οπαδών της Ισπανίας - παρά το γεγονός ότι η "φούρια ρούχα" απέκλεισε την Παραγουάη στα προημιτελικά. Η Λαρίσα έκανε γυμνή φωτογράφηση για το περιοδικό "Interviuο" για τον τελικό του Μουντιάλ, βάφοντας μάλιστα επίμαχο σημείο του σώματός της με την ισπανική σημαία!






ΠΗΓΗ: http://www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου