'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ελβετίδες ιερόδουλες εκπαιδεύονται στην χρήση απινιδωτή!!!

Οι ιδιοκτήτες οίκων ανοχής στην περιοχή του lugano στην Ελβετία λένε οτι η είναι απαραίτητη η γνώση της χρήσης του απινιδωτή για περιστατικά που χρειάζετε ένα κατεπείγον ηλεκτικό σόκ στην καρδιά σε ηλικιωμένους πελάτες που μπορεί να το χρειαστούν.
Πολλές φορές έχουν συμβεί σε αυτούς τους οίκους περιστατικά ανακοπής της καρδιάς σε πελάτες με το πιο πρόσφατο θύμα εναν συνταξιούχο που απλά πήγε στους εν λόγο οίκους για να περάσει ευχάριστα με μοιραίες όμως συνέπειες για τη ζωή του.
Αυτή τη στιγμή στην περιοχή του lugano λειτουργούν 38 οίκοι ανοχής με προοπτικές σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera να ανοίξουν κι αλλοι ετσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν τους χιλιαδες ιταλούς πελάτες που περνάν τα σύνορα προκειμένου να επισκευτούν τους ελβετικούς οίκους μιας και στην ιταλία οι οίκοι ανοχής είναι παράνομοι...
Λέγεται οτι το 80% των πελατών των οίκων του lugano είναι ιταλοί.
Οι τοπικές υπηρεσίες υγείας θα παρέχουν στους οίκους ανοχής τους απινιδωτές ετσι ώστε σε περίπτωση που κάποιου ηλικιωμένου πελάτη η καρδιά σταματήσει να μπορούν αμέσως οι κοπέλες να του κάνουν ένα ηλεκτροσόκ για να επανέλθει η καρδιακή λειτουργεία.
Σύμφωνα με τους γιατρούς οι καινούργιας τεχνολογίας απινιδωτές ειναι εύκολοι στην χρήση και πραγματικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε τέτοια ζητήματα ζωής και θανάτου.

http://filis104.blogspot.com
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://kanonitv.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου