'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Όλα του γάμου δύσκολα και του διαζυγίου… ακόμη πιο δύσκολα!!!!

Όλα του γάμου δύσκολα και του διαζυγίου… ακόμη πιο δύσκολα, θα μπορούσαμε να παρατηρήσουμε για την περίπτωση ενός Ισπανού φιλόζωου, που όταν πήρε διαζύγιο από τη γυναίκα του αναγκάστηκε να καταφύγει στα δικαστήρια, προκειμένου να μπορεί να βλέπει το αγαπημένο του σκυλάκι. Όλα ξεκίνησαν όταν το διαζευγμένο ζευγάρι αποφάσισε ότι ο Γιάκο, το σκυλί του, θα έμενε με τη "μητέρα" μετά το διαζύγιο με την προϋπόθεση ο "πατέρας" να μπορεί να βλέπει το σκύλο ορισμένες ώρες και ημέρες της εβδομάδας, όπως θα γινόταν για το παιδί της οικογένειας. Όταν, όμως, οι σχέσεις των δύο επιδεινώθηκαν, η γυναίκα απαγόρευσε στον πρώην σύζυγό της να επισκέπτεται τον Γιάκο. Η μόνη ελπίδα του δύστυχου φιλόζωου ήταν το τοπικό δικαστήριο στο οποίο κατέφυγε για την υπόθεση και δικαιώθηκε.
"Τα σκυλιά δεν είναι παιδιά"

Όμως, το επαρχιακό δικαστήριο της Βαρκελώνης την αναίρεσε καθώς έκρινε ότι η προηγούμενη απόφαση δημιουργούσε δικαστικό προηγούμενο βάσει του οποίου τα κατοικίδια θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση με τα παιδιά σε περίπτωση διαζυγίου.

"Αυτού του είδους οι περιπτώσεις είναι σπάνιες, δεδομένου ότι η κοινή λογική υπαγορεύει πως ο κόσμος δε θα πρέπει να φέρνει τέτοιες υποθέσεις στα δικαστήρια", έγραψε μια ισπανική εφημερίδα για το περιστατικό, χωρίς όμως να αναφέρει τι έκανε ο απελπισμένος κύριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου