'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Εκτελέστηκε δημοσίως γυναίκα για μοιχεία

Αντάρτες Ταλιμπάν μαστίγωσαν δημόσια και εκτέλεσαν μια Αφγανή την οποία κατηγόρησαν για μοιχεία, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος της αστυνομίας.

Η 48χρονη χήρα μαστιγώθηκε δεκάδες φορές πριν εκτελεστεί με σφαίρα χθες Κυριακή στην απομακρυσμένη περιφέρεια Καντές, στη βορειοδυτική επαρχία Μπαντγίς, δήλωσε ο Αμπντούλ Τζαμπάρ, ανώτερος αστυνομικός αξιωματούχος της επαρχίας.

«Συνέβη ενώπιον κοινού ... μολονότι ουδείς διαμαρτυρήθηκε, η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα για το συμβάν», δήλωσε ο Τζαμπάρ τηλεφωνικά από το Μπαντγίς.

Ο άνδρας που υποτίθεται ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τη γυναίκα διέφυγε, διευκρίνισε ο Τζαμπάρ.

Όταν βρίσκονταν στην εξουσία στο Αφγανιστάν, από το 1996 ως το 2001, οι Ταλιμπάν οργάνωναν δημόσιους λιθοβολισμούς και μαστιγώσεις γυναικών που διατηρούσαν ερωτικές σχέσεις εκτός γάμου.

Ωστόσο ο Κάρι Μοχάμαντ Γιουσούφ, ο κύριος εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, δήλωσε πως η οργάνωση δεν βρίσκεται πίσω από την εκτέλεση στο Καντές.

«Είναι μία κακή πράξη και την απορρίπτουμε. Όποιος το έκανε δεν είναι μέλος των Ταλιμπάν και προσπαθεί να μας δυσφημήσει», δήλωσε ο Γιουσούφ τηλεφωνικά από αδιευκρίνιστη τοποθεσία.



ΠΗΓΗ:  http://totefteri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου