'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

"Κλειστόν λόγω διακοπών" το μαγαζί "Η Ωραία Ελλάς" !!!!

Τις βαλίτσες τους για παραλία ετοιμάζουν και οι πολιτικοί που δεν έφυγαν ακόμη για να ξεκουραστούν. τώρα που τα πράγματα είναι...υπό έλεγχο τρόικας.

Την ταμπέλα... «κλειστόν» έχει βάλει το πολιτικό προσωπικό της χώρας, που ξεκίνησε τις καλοκαιρινές αποδράσεις εν όψει και της εορτής του Δεκαπενταύγουστου. Αν και οι εκκρεμότητες είναι πολλές, τα μπάνια των πολιτικών ξεκίνησαν.
Ο πρωθυπουργός, Γ.Παπανδρέου και η σύζυγός του, Άντα βρίσκονται ήδη στην Πάρο, όπου θα παραμείνουν για περίπου 10 ημέρες. Στο νησί βρίσκεται και ο υπουργός Εσωτερικών Ι. Ραγκούσης με την οικογένειά του, που θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει και εκτενώς με τον κ.Παπανδρέου.
Στην Κεφαλλονιά βρίσκεται ήδη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς με τη σύζυγό του Γεωργία, όπου και θα παραμείνουν λίγες ημέρες. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθεί στα πάτρια εδάφη, στην Πύλο, απ΄ όπου θα κάνει και εξορμήσεις στη Φοινικούντα, ενώ δεν θα παραλείψει να επισκεφθεί και το Ναύπλιο, τόπο καταγωγής της συζύγου του.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας θα βρίσκεται ως τις 20 Αυγούστου στη Λευκάδα, όπως κάθε χρόνο, και θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα για τον Δεκαπενταύγουστο για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις. Διακοπές πάντως, έστω και ολιγοήμερες, έχει προγραμματίσει και ο Πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος μετά τις 16 Αυγούστου στη Νάξο.
Ο  Γ. Παπακωνσταντίνου βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στην στη Σέριφο. Ο υφυπουργός του Φ. Σαχινίδης θα επισκεφθεί για λίγες ημέρες την επόμενη εβδομάδα την Πάρο και μετά θα φιλοξενηθεί από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Πεταλωτή στη Μαρώνεια. Η υπουργός Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη βρίσκεται, όπως κάθε χρόνο, στην Κεφαλλονιά μαζί με τον σύζυγό της, πρώην υπουργό, Γερ. Αρσένη. Στην Κεφαλλονιά θα βρεθεί για λίγα εικοσιτετράωρα και η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Στη Σκόπελο, βρίσκεται για ολιγοήμερη ξεκούραση ο υπουργός Αμυνας, Ευ. Βενιζέλος. Στην εκλογική του περιφέρεια θα βρεθεί και ο υπουργός Υποδομών. Δ. Ρέππας, που θα ξεκουραστεί στο χωριό του,
Στη Χαλκιδική για λίγες ημέρες θα βρεθεί η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ενώ για λίγα εικοσιτετράωρα θα απουσιάσουν και οι Κατερίνα Μπατζελή και Τίνα Μπιρμπίλη. Στο νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο, βρίσκονται ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μιχ. Καρχιμάκης και ο υφυπουργός Τουρισμού, Γ. Νικητιάδης
Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Π. Παναγιωτόπουλος κάνει ολιγοήμερες διακοπές στη Σαντορίνη και τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Κρήτη. Ο  Γραμματέας της ΚΟ, Κ. Τασούλας κάνει- όπως κάθε χρόνο- ολιγοήμερες διακοπές στο εξοχικό του στο Κανάλι Πρέβεζας. Ο Γραμματέας Προγράμματος, Ευρ. Στυλιανίδης θα παραμείνει όλο το διάστημα του Δεκαπενταύγουστου στην εκλογική του περιφέρεια, την Κομοτηνή.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Δ.Αβραμόπουλος θα ξεκουραστεί στο εξοχικό του στην Πάρο, ενώ ο έτερος αντιπρόεδρος, Στ. Δήμας θα χαλαρώσει στο εξοχικό που διατηρεί σε παραθαλάσσιο χωριό της Κορίνθου.

ΠΗΓΗ:   http://www.news21.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου