'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Πως να γδύσετε τη φίλη σας στην παραλία!!!!!!!!!!!!

Ανοίγω τον Explorer (με τον Firefox δεν τα πάω και πολύ καλά), μπαίνω στο Mediasoup και πέφτει το μάτι μου, σ’αυτό εδώ το κείμενο της Λίζας. Σπεύδω αμέσως στο videoclub, (άκυρο), σε ένα μαγαζί που πουλάν μαγιό και αγοράζω το εν λόγω μοντέλο και το δωρίζω σε μια φίλη μου. Είναι περιττό να πω πως αυτή μου η πράξη είναι εκ επαγγελματικού ενδιαφέροντος ορμώμενη, ε;

Το γαμώτο είναι πως η κοπέλα πριν μπει στη θάλασσα μπουγελώθηκε από έναν ηλίθιο και το μαγιό έλιωσε πάνω στην πετσέτα της. Εκείνη τη στιγμή έγινε το «σώσε». Η...«Εύα» ξεκίνησε προπονήσεις στον ακοντισμό με τις ομπρέλες παραλίας, προσπαθώντας να μου προκαλέσει… αιμορροΐδες, ο dj του παραπλήσιου café-bar μπέρδεψε τα σκρατσάκια στο cd με κάτι άλλο, μια μεσήλιξ με θαμμένα τα πόδια στην άμμο φώναζε: «Θαύμα, θαύμα», τρία αντρόγυνα σε γειτονικές ξαπλώστρες χωρίσανε και ο γνωστός μαλάκας έσπευσε στη θάλασσα να σώσει τον φίλο του από ένα ψεύτικο γιγάντιο χταπόδι, ώστε να εντυπωσιάσει την πανικόβλητη, πλην γυμνή, κορασίδα.
ΥΓ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά όλο αυτό το σκηνικό μου θύμισε παλιές καλές στιγμές από Μπένι Χιλ. Ξέρετε...εκείνες τις σκηνές όπου ο Μπένι κυνηγάει τον κοντό παππούλη φίλο του, χτυπώντας τον στην φαλάκρα του, με συνοδεία εκείνης της χαρακτηριστικής (γαμάτης) μουσικής.
 Κουλ…
Σίγουρα ο Αβραμόπουλος δεν είναι από τους πλέον έμπιστους πολιτικούς μας. Έχει δώσει δικαιώματα με τις ενέργειές του και τη (μη) δραστηριότητά του. Όταν όμως συνιστά ψυχραιμία και λέει πως δε χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε για τη γρίπη, καλό είναι να τον ακούμε. Μην γινόμαστε υστερικοί και ας μην μπαίνουμε στο τριπάκι στο οποίο θέλουν να μας «βάλουν» τα ΜΜΕ και οι κάθε λογής ηλίθιοι που έχουν συμφέρον να συντηρούν κλίμα ανησυχίας.
ΥΓ. Ευτυχώς είναι καλοκαιράκι και λίγοι βλέπουν τις μαλακίες που ακούγονται στην τηλεόραση…!!!!

ΠΗΓΗ:     http://www.mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου