'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ο Χάρρυ Πότερ κυβερνά την Ελλάδα, δεν εξηγείται αλλιώς!!!

Πέρασε μόνο λίγος καιρός απο τότε που σύσσωμος ο διεθνής τύπος, έγκριτοι δημοσιογράφοι και οικονομολόγοι, αναλυτές και διεθνείς οίκοι αξιολόγησης μας περνούσαν γενεές δεκατέσσερις. Το μεσαίο δάκτυλο μας σήκωναν, την...
Ακρόπολη μας έλεγαν να πουλήσουμε, κλέφτες μας αποκαλούσαν, λαμόγια μας ανέβαζαν, τυχοδιώκτες μας κατέβαζαν, τεμπέληδες που δεν έχουμε μέλλον μας χαρακτήριζαν. Οι διεθνείς οίκοι μας υποβάθμιζαν, οι αναλυτές ήταν σίγουροι ότι η αναδιάρθρωση του χρέους και η έξοδος από το ευρώ ήταν  δεδομένη. Μάλιστα έλεγαν ότι η Ελλάδα είναι χαμένη υπόθεση, ας στραφούμε σε άλλες χώρες που κινδυνεύουν.
Και ξαφνικά, ύμνοι από τις έγκριτες εφημερίδες για την ελληνική οικονομία, έπαινοι για τις διαρθρωτικές αλλαγές, για τη βελτίωση των δεικτών, για τις επιτυχίες της κυβέρνησης. Η Τρόϊκα να λέει ότι η σοσιαλιστική κυβέρνηση προηγείται του προγράμματος και να μας υμνεί για την πρόοδο που κάνουμε αλλά και την σοβαρότητα και αποδοχή από την πλευρά των πολιτών. Ακόμη και η Morgan Stanley μόνο τεμενάδες δε μας κάνει, ενώ και οι… κακοί Γερμανοί τώρα στάζουν μέλι για την Ελλάδα.
Θα πρέπει να ζούμε σε απέραντο φρενοκομείο, ή μας δουλεύουν όλοι. Ξαφνικά άλλαξε η εικόνα της χώρας λες και η κυβέρνηση έφερε το Χάρι Πότερ και έλυσε τα πάντα ως δια μαγείας. Τρία τινά συμβαίνουν:

  1. Η Ελλάδα συνεχίζει να είναι το πειραματόζωο των ΗΠΑ, της Ευρώπης και των αγορών. Σκληρά μέτρα για να δούμε πως θα αντιδράσουν, έπαινοι – κοροϊδία για να γελάσουν λίγο οι ιθαγενείς και συνέχεια του σκληρού προγράμματος μέχρι τα όρια των αντοχών τους.
  2. Ξένοι και κυβέρνηση πέρασαν μα πολύ άσχημη εικόνα για την Ελλάδα έτσι ώστε να πείσουν τον κοσμάκη για την αναγκαιότητα των μέτρων. Ξεζούμισμα με αιτία δηλαδή.
  3. Δε χρειάζεται ο Σκιόπα για να κάνει lobbying. Το έχουν κάνει κάποιοι άλλοι και έπεισαν τους ξένους ότι όλα είναι καλά στην Ελλάδα.
Διαλέγετε και παίρνετε, αλλά το δούλεμα είναι σίγουρο ότι συνεχίζεται.

http://www.antinews.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://dinatos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου