'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Πήρε το χαρτί του διαζυγίου από μόνη της!

Είδε και απόειδε η γυναίκα με το σατράπη που είχε παντρευτεί. Πριν παντρευτούν ήταν όλα μέλι γάλα, μετά τα έβγαλε τα κουσούρια του ο σύζυγος. Ούτε διαζύγιο δεν τολμούσε να του ζητήσει, για αυτό και αποφάσισε να το βγάλει μόνη της και να μη του πει καν.

Ο σύζυγος όμως, τώρα που το έμαθε -ένα χρόνο μετά, αλλά ποτέ δεν είναι αργά- άσκησε έφεση στο δικαστήριο της Ρουμανίας γιατί πίστευε πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στο γάμο του. Το ότι η γυναίκα του έφυγε για διακοπές και αυτός δήλωσε την εξαφάνισή της, δεν του είχε φανεί περίεργο.
Όταν οι Αρχές της Ρουμανίας την εντόπισαν, εκείνη γύρισε καλή και καμωμένη στο σπίτι, αλλά για το διαζύγιο κουβέντα δεν έκανε. Μια μέρα όμως που οι δυο τους μάλωσαν, του το έσκασε το μυστικό, άλλωστε μόνο ένας χρόνος είχε περάσει από τότε που πήρε το χαρτί του διαζυγίου στα χέρια της.
Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους... στην όποια θέση μπορούν να μπουν τέλος πάντων- έχει αρχίσει έρευνα για το πώς το δικαστήριο έβγαλε διαζύγιο, χωρίς να ειδοποιήσει τον έναν από τους δύο ενδιαφερομένους.


rc-cafe
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου